Šovu zvaigzne un producents Toretto: IKEA neesmu spēris savu kāju, man tas nav vajadzīgs (3)

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edgars Toretto
Edgars Toretto Foto: No personīgā arhīva

Ir pagājuši jau vairāki mēneši, kopš Latvijā ir atvēries ilgi gaidītais IKEA mēbeļu veikals. Kāds pa šo laiku nemaz nav paspējis tikt apskatīt lielveikalu, kāds cits jau paspējis iemēģināt mēbeles savās mājās un novērtēt to kvalitāti.

"Mamm, tas veikals izskatās kā liela leļļu māja!" pēc nesenā IKEA veikala apmeklējuma izteicās mana meita. Nevar viņai nepiekrist, jo arī mani pārsteidza, ka veikala telpās, kur zonas sadalītas pa salīdzinoši nelielām istabiņām, var izvietot tik daudz interjera priekšmetu.

Mēbeles tik tiešām šķiet miniatūras, bet tas droši vien tāpēc, lai cilvēkiem būtu ērti uzturēties nelielās telpās. Ļoti daudz cilvēku dzīvo tā saucamajos guļamrajonos, kur telpas ir tiešām ļoti mazas, tāpēc IKEA piedāvājums ir atbilstošs kompaktiem dzīvokļiem.

Sarunas par mēbelēm un interjeru turpinās arī draugu un paziņu lokā - tā ir aktuāla tēma vēl joprojām.

Edgars Toretto ar sievu Rīgas modes nedēļā
Edgars Toretto ar sievu Rīgas modes nedēļā Foto: Jānis Škapars

"Ja godīgi, runājot par IKEA, ir tā," saka šovmenis, uzņēmējs un producents Edgars Toretto. "Kad dzīvoju Vācijā, man arī bija mēbeles no IKEA. Stāvlapma no tiem laikiem šobrīd atrodas manās mājās Rīgā. Tomēr, laikam ejot, esmu sapratis vienu - IKEA nav tā vērts. Tas ir milzīgs haoss celtniecības konteinerā." Viņš uzskata, ka ažiotāža ap veikala būvniecību ir bijusi pārāk liela.

» Kristīne Deimone atklāj, vai ir vērts iegādāties IKEA mēbeles

"Par kvalitāti runājot, pērkot mēbeles ārzemēs, man ir laba pieredze. Šeit es to noteikti nedarīšu, jo neuzticos tādām lietām. Cenas, jā, dzirdēju, ka tās šeit ir okey, un man problēmu iegādāties kaut no IKEA nav, bet, vai tas ir vajadzīgs, nezināšu teikt," atzīst Edgars un atklāj, ka Vācijā cenas ir zemākas.

"Šajā veikalā neesmu spēris savu kāju, un man tas arī nav vajadzīgs. Protams, IKEA vēsture ir liela un pieredzes bagāta. Es zinu, ko Vācijā pērku, bet nezinu, no kurienes ieved mēbeles Latvijā - iespējams, no Polijas, tāpēc mani māc šaubas."

Edgars uzsver: "Es varu atļauties tās iegādāties šeit, bet negribu, jo man tas nav vajadzīgs. Ir tik daudz citu labu veikalu. IKEA mani neinteresē."

Par IKEA mēbelēm ir izteikušies vairāki sabiedrībā populāri cilvēki, kā piemēram, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Pēc novērojumiem, jāsaka, ka vairums pircēju ir apmierināti ar mēbeļu kvalitāti un cenu, jo "tā ir laba kvalitāte par pieņemamu cenu".

Fotogalerija: Atklāts veikals IKEA

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu