Atklāts, kā pēc trešajām dzemdībām Keita Midltone tik ātri atguvusi formu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire / SCANPIX

Šā gada aprīlī 36 gadus vecā Kembridžas hercogiene Keita Midltone laida pasaulē savu trešo bērnu. Tagad karaliskās ģimenes locekle jau ir atguvusi formu un viņai tuvu stāvošs avots pastāstīja, ka Midltone ir tievāka, nekā pirms grūtniecības.

Oktobra sākumā Mildtone jau atgriezās sabiedriskajā dzīvē un apmeklēja pasākumus, daudziem faniem esot šokētiem par viņas slaido figūru.

Nesen karaliskajai ģimenei tuvu stāvoši avoti pastāstīja, ka Midltone gandrīz katru dienu trenējas mājās – lai nostiprinātu vēdera muskuļus, viņa izpilda dažādus kāju vingrinājumus. Tāpat hercogiene izgāja 12 nedēļu ilgu MuTu tievēšanas sistēmas kursu, kuram pateicoties viņa spēja stiprināt iegurņa muskuļus. Ir zināms, ka hercogiene ar vecākajiem bērniem regulāri apmeklē baseinu.

Tāpat Midltone veica izmaiņas savas uzturā, regulāri dzerot kokteiļus, kas sastāv no spinātiem un spirulīna, kā arī ēdot dārzeņu salātus.

Fotogalerija: Keita Midltone atgriežas no dekrēta atvaļinājuma

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu