Tramps slavē starpvēlēšanu "lielo uzvaru"

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

ASV prezidents Donalds Tramps nule kā notikušo starpvēlēšanu rezultātu cildinājis kā "lielu uzvaru", neraugoties uz to, ka viņa Republikāņu partija zaudējusi kontroli pār Pārstāvju palātu.

"Esmu no ļoti daudziem saņēmis daudzus apsveikumus ar mūsu pagājušā vakara lielo uzvaru, arī no ārvalstu līderiem (draugiem), kas gaidīja uz mani un cerēja uz tirdzniecības darījumiem," vietnē Twitter paziņoja Tramps.

"Tiem, kas strādāja ar mani šajās neticamajās starpvēlēšanās, atbalstot zināmu politiku un principus, gāja labi. Tie, kas tā nerīkojās, - saka ardievas," citā tvītā norādīja Tramps.

Tramps arī apsveicis vienu no saviem dedzīgākajiem atbalstītājiem Ronu DeSantisu ar uzvaru sīvajā cīņā par Floridas gubernatora amatu.

ASV starpvēlēšanās otrdien demokrātiem izdevies atgūt kontroli pār Pārstāvju palātu, taču republikāņi saglabājuši kontroli pār Senātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu