Habiba menedžeris: Gribu Konoram pārsist seju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John Locher / AP

UFC vieglā svara čempiona Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abduls-Azizs ESPN žurnālista Ariela Helvani šovā "The Helwani Show" izteicies, ka vēlas atriebties īru cīkstonim Konoram Makgregram par viņa iepriekšējiem izteikumiem.

Pirms UFC 229 šova Makgregors viņu nosauca par žurku un teroristu.

"Gribu viņam salauzt degunu un sasist seju par to, ko viņš teica par mani un manu ģimeni. Habibs jau viņam cīņā atriebās, bet man vēl nav tas sanācis," iesāka menedžeris.

"Konors Makgregors ir mainījis cīņu popularizēšanas spēli, bet viņš tāpat ir un paliek prostitūta. Un vispār viņš jau sen būtu miris, ja oktagonā neatrastos Herbs Dīns (cīņas tiesnesis - red.)", sacīja Abduls-Azizs.

Atgādināsim, ka ilgi gaidītajā cīņā 6. oktobrī ar īru Konoru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Šobrīd par notikušo incidentu pēc cīņas notiek izmeklēšana, kuras noslēgums sagaidām decembra sākumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu