Megana Mārkla paskaidrojusi, kādēļ nekad nevalkās Viktorijas Bekhemas tērpus (2)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Megana Mārkla un princis Harijs
Megana Mārkla un princis Harijs Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Vēl kopš kinokarjeras laikiem Megana Mārkla uztur labas attiecības ar daudzām slavenībām. Viena no tuvām paziņām ir arī Viktorija Bekhema. Neskatoties uz abu sieviešu draudzību, Megana nevalkā Viktorijas zīmola kleitas. Kas gan tam ir par iemeslu?

Megana Mārkla ir īsta modes dāma, uzskata Woman. Karaliskajai ģimenei nākas tērēt mazliet vairāk naudas Meganas tērpiem, nekā, piemēram, Keitas Midltones kleitām un kostīmiem. Meganas draugu lokā nav mazums slavenu dizaineru, un viņa bieži viņus atbalsta, valkājot draugu pārstāvētos zīmolus. Viktorija Bekhema arī ierindojas Meganas draugu-dizaineru lokā, tomēr hercogiene paziņojusi, ka nekad nevilks mugurā Viktorijas dizainētās kleitas.

Dizainere Viktorija Bekhema
Dizainere Viktorija Bekhema Foto: AFP/Scanpix
Viktorija Bekhema
Viktorija Bekhema Foto: AFP/Reuters-Scanpix

Pirms dažiem gadiem Megana izdevumam Glamour sniegusi interviju, kur atklāja savus stila noteikumus. Viņa stāstīja, ka viņai sagādā grūtības iegādāties jaunas lietas, jo apģērbs viņas mugurā neizskatoties tik labi kā uz pakaramā vai uz manekena. Megana nevarot lepoties ar lapsenes vidukli, tāpēc viņa izvairoties no atsevišķiem fasoniem:

“Piemēram, es mīlu Viktorijas Bekhemas kleitas, bet man absolūti nepiestāv to siluets,” teikusi Mārkla.

Tieši šis ir iemesls, kāpēc hercogiene tik reti uzvelk Viktorijas dizainētos tērpus. Tomēr Megana bieži valkā šī zīmola džemperus - tajos viņa ne reizi vien ir bijusi redzama dažādos pasākumos.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AP/Reuters/ScanPix
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu