"Lauku sētā" jauni konflikti - dalībniekus neapmierina Rasmusa uzvedība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 8. novembrī, pie LNT skatītājiem nonāks jaunākā "Lauku sētas" sērija, kurā visspraigāko cīņu izjutīs Rasmuss, kurš puišu komandā palicis kopā ar Dzintaru.

Puisis jau no agra rīta metīsies pildīt saimnieka dotos uzdevumus ar lielu sparu, pārējiem dalībniekiem pieļaujot, ka tik aktīva rosīšanas ne pie kā laba nenovedīs.

Tāpat Rasmuss centīsies izrādīt lielu pārspēku pār Dzintaru, kurš būs mierīgāks un tik ļoti necentīsies iegūt nedēļas čaklākā lomu.

"Rasmuss visu laiku "uzcepās" par kaut ko," notiekošo "Lauku sētā" komentēs mazā Sanita.

Konflikti izcelsies, kad meitenes kritizēs Rasmusa padarīto darbu, puisim paziņojot, ka meitenēm "vienkārši patīk piekasīties", apstiprinot, ka kritiku viņš patiešam nemāk uzņemt.

"Viņš pilnīgi sāk drebēt par jebkuru savu soli, viņš rauj kreklu pakaļā pilnīgi pārspīlēti, viņš ļoti satraucās," pārdomās dalīsies lielā Sanita.

Rasmuss gan atzīs, ka visu konfliktu cēlonis ir tas, ka puišu komanda pārāk ātri esot sadraudzējusies ar meiteņu komandu.

Ar ko beigsies strīdi starp dalībniekiem? Noskaidro jau šovakar!

Fotogalerija: Visi šova "Lauku sēta" jaunās sezonas dalībnieki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu