Apšaudē Kalifornijas bārā nogalināti 12 cilvēki

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix video

ASV Kalifornijas štatā trešdien, 7. novembrī, bruņots uzbrucējs atklājis uguni ļaužu pilnā kantri deju bārā, kurā bijuši vairāki simti cilvēku, nogalinot 12 cilvēkus, arī policistu, kurš atsteidzies uz notikuma vietu, un 12 ievainojot, ziņo varasiestādes.

Venturas apgabala šerifa birojs paziņoja, ka miris arī šāvējs.

Visi cilvēki sašauti bāra iekšienē, paziņoja šerifs Džefs Dīns.

Apšaude bārā Borderline Bar and Grill klusā Losandželosas piepilsētā Tauzandoksā notika trešdienas vakarā pēc vietējā laika, kad tur norisinājās koledžas studentu pasākums.

Laikraksts The Los Angeles Times atsaucas uz tiesībsargājošās iestādes amatpersonas teikto, ka atskanējuši vismaz 30 šāvieni.

Vārdā neminēts aculiecinieks avīzei pastāstīja, ka ap plkst. 23.30 cilvēku pārpildītajā bārā ieskrējis kāds cilvēks un sācis šaut no pistoles. Citi aculiecinieki ziņo, ka uzbrucējs arī metis dūmu granātas.

VIDEO: Kalifornijā bārā notikusi apšaude; vairāki ievainotie

Saskaņā ar Borderline Bar & Grill tīmekļa vietnē pieejamo informāciju, bārā trešdienas vakarā notika kantrī mūzikas vakars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu