Fani apsūdz Krievijā populāro latviešu izcelsmes aktrisi Bļodāns grūtniecības simulēšanā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/bledans

Evelīna Bļodāns (49), Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise, septembrī Andreja Malahova šovā paziņoja, ka kļūs par māti trešajam bērnam, pateicoties mākslīgajai apaugļošanai. Tomēr, jo ilgāks laiks paiet, jo vairāk faniem rodas šaubas par paziņojuma patiesumu.

Kā ievērojuši vairāki viņas sociālo tīklu sekotāji, sieviete aktīvi ceļo un veic daudzus pārlidojumus. Pavisam nesen viņa publicēja vairākus kadrus, kuros atpūšas pie jūras un izpilda sarežģītus jogas vingrinājumus ar augstu paceltām kājām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Bļodāns demonstrēja izcilu fizisko sagatavotību, taču vairākos fanos radās šaubas par viņas grūtniecību. Daudzi norādīja, ka grūtniece nespētu izpildīt tādus vingrinājumus, kamēr citi dusmojās, ka aktrise savu gaidāmo mazuli pakļauj riskam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Aktrise allaž sapņojusi par meitiņu, bet, tā kā viņai nav nopietnu attiecību, Evelīnai veikta mākslīgā apaugļošana, kuru iemūžināja arī Andreja Malahova televīzijas raidījuma komanda. Bļodāns spermas donora vārdu tur slepenībā. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu