TV šovu zvaigzne Laura dalās sašutumā - viņa burgerī atradusi skudras (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Vairāku šovu dalībniece un trīs bērnu māmiņa Laura Caune sociālajos tīklos padalījās ar nepatīkamu pieredzi - "Hesburger" iegādājoties siera burgeri, pa to ložņājušas skudras.

"Cilvēki! Neejiet uz Dzirciema ielas "Hesburger"! Normāli paēdām. Sarkanās skudras es noteikti iekšā nebiju plānojusi ieraudzīt," vēstīja Laura.

Foto: Facebook

Pēc ieraksta publicēšanas ar meiteni sazinājās Apollo.lv, Laurai apstiprinot nepatīkamo situāciju. "Es nopirku divus siera burgerus līdzņemšanai, atnācu mājās, attaisīju maisu un gribēju tos izņemt, bet tur - skudras! Kā?! Kā pa ceļam var gadīties skudras? Gribēju dēlu iepriecināt, bet neiznāca. Es gan negāju atpakaļ un neskaidrojos, bet tas nav normāli. Diezgan traki, ka nācās to piedzīvot!"

Laura ir droša, ka skudras tur iekļuvušas jau pašā "Hesburger", jo pa ceļam līdzņemšanas maisā kukaiņi tur nav varējuši tikt.

"Diezgan šausmīgi," notikušo rezumē Laura.

Fotogalerija: Laura kļuvusi par blondīni

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu