Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

No baudas līdz pat salūzušai mantībai: septiņas izplatītākās traumas seksa laikā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Neskatoties uz to, ka sekss, šķiet, ir viena vienīga bauda, dzimumakta laikā var gadīties mazas ķibeles vai pat globālas problēmas, kuras negaidi ne tu, ne tavs seksa partneris. Noskaidro, kas ir tās lietas, no kurām labāk izvairīties!

Alerģija

Mūsu organisms pēkšņi var reaģēt uz visdažādākajiem kairinājumiem un lietām, tādējādi sarežģījot mums dzīvi un laupot mazos prieciņus. Un runa nav par alerģiju uz zemenēm vai ziedputekšņiem! Citiem nav paveicies vēl vairāk - dažiem mēdz būt alerģija pret prezervatīviem, tomēr ne uz visiem, bet uz tiem, kas izgatavoti no lateksa, un tas nozīmē, ka daudzas seksa rotaļlietas no izklaižu klāsta ies secen. Principā šo problēmu nav nemaz sarežģīti atrisināt: eksistē arī prezervatīvi un seksa rotaļlietas bez lateksa.

Tomēr ko darīt tām meitenēm, kurām ir alerģija pret spermu? Iedomājies tik - tu satiec savu mūža mīlestību un apjēdz, ka sekss bez prezervatīva tevī izraisa virkni nepatīkamu emociju: dedzināšanu, apsārtumu, tūsku, galvas reiboņus, problēmas ar elpošanu un pat samaņas zudumu. Tādā gadījumā jāvēršas pie imunologa vai alergologa, kurš noteiks ārstēšanos iesaka Postimees.

» Noteikumi vīriešiem: ko labāk nedarīt seksa laikā, lai nenokaitinātu sievieti

Zilumi un brūces

Tādas nelielas, bet diezgan nepatīkamas brūces ir vienas no izplatītākajām seksa traumām. Apmēram trešā daļa cilvēku atzīst, ka sekss kaut reizi dzīvē ir sagādājis neērtības. Dažos gadījumos šādu mikrotraumu dēļ ir nācies pat atprasīties no darba! Jautrs iemesls, lai atvērtu slimības lapu, vai ne?

Visbiežāk seksa laikā cieš elkoņi, ceļi un mugura - gan no apdegumiem, gan no nobrāzumiem, rīvējoties pret paklāju vai citām virsmām, kas veidota no sīkas tekstūras. Tā kā pievērs uzmanību, kur tu gulies un necieties, ja jūti sāpes!

Turi mājdzīvniekus pa gabalu

Ir daudz runāts par to, ka nav vērts seksa laikā skrāpēc mīļotā cilvēka muguru. Tas attiecas ne tikai uz tevi, bet uz tavu mājdzīvnieku. Gadās, ka arī dzīvnieki mēdz piedalīties šajā procesā. Iespējams, ka viņi mēdz domāt, ka tā ir tāda rotaļa vai arī aizsargā saimnieku no uzbrukuma, vai arī veinkārši mēģina pievērst saimnieka uzmanību. Sekas ir neparedzamas. Un - pats trakākais, ka ne tikai sunim.

Bīstamais skūpsts

Auss ir viena no jūtīgākajām erogēnajām zonām. Maigi skūpsti auss gliemežnīcas rajonā liks skudriņām skriet pār kauliem - visos iespējamos virzienos. Šķiet, kas gan te varētu būt bīstams? Tomēr ņem vērā, ka pat maigs skūpsts pret auss kanālu var apdullināt partneri un pat izraisīt kurlumu.

Ne gluži kontracepcija

Par laimi, daudzas sievietes zina, ka dažas slimības var saķert arī orālā seksa laikā, tāpēc apdomīgi pat pirms mineta uzvelk partnerim prezervatīvu. Esi droša - pat, ja prezervatīvs smaržo pēc zemenēm, tas tiek izgatavots no materiāla, kas nav paredzēts iekšķīgai lietošanai. Esi uzmanīga!

Locekļa lūzums

Lai arī tur kaula nav, salauzt to ir iespējams. Kā zini, locekļa audi ir poraini, un erekcijas laikā tie pielūst ar asinīm. Ja stingru locekli strauji un spēci saliec, audi plīst. Ja tavam partnerim pēkšņi kļūst ļoti, ļoti sāpīgi, tas ir iemesls nekavējoties skriet pie ārsta. Papildus lūzumam, protams, parādīsies arī nopietns asinsizplūdums. Uzmanīgāk ar ekstrēmām pozām un eksperimentiem!

Redzes bojājumi

Reiz mazus zēnus biedēja, ka masturbācija izraisa aklumu. Tagad mēs zinām, ka tās ir absolūtas muļķības. Lai gan! Ļoti spēcīgs orgasms var izraisīt spēcīgu asins pieplūdumu acīs. Labākajā gadījumā no šādas baudas acīs var plīst viens vai divi asinsvadi, sliktākajā - uz kādu laiku var zaudēt redzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu