Beljū: Es varu "izslēgt" cilvēku, nepamirkšķinot acis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Notikusi oficiālā preses konference pirms rītdien gaidāmās (naktī no sestdienas uz svētdienu) boksa cīņas starp ukraini Oleksandru Usiku (15-0, 11 KO) un britu Toniju Beljū (31-2-1, 21 KO). Arī šoreiz Beljū neiztika bez spilgtiem epitetiem.

Beljū vaicāts, kā pagājusi treniņnometne un vai svara nomešana nav sagādājusi viņam problēmas.

"Es vienmēr jūtos pārliecināts par sevi. Iekļauties svarā man nekad nav bijusi problēma. Oleksandrs saskārās ar tām pašām problēmām, ar kurām es. Abi esam ļoti līdzīgi savos izmēros. Principā esam divi smagsvari, kuriem jāiekļaujas svarā. Esmu parādījis, uz ko esmu spējīgs smagsvaros. Ticu, ka kā "kruizerveits" (cruiserweight jeb pirmā smagā svara bokseris - red.) esmu vēl spēcīgāks," atbildēja brits.

Beljū turpināja: "Jūtu, ka pirmo reizi savā mūžā tiekos ar tik talantīgu bokseri kāds ir Usiks. Viņam ir viss, kas ir arī man, izņemot vienu lietu - es varu "izslēgt gaismu" (domāts - nokautēt, red.) jebkuram vienas sekundes laikā. Un man ir vienalga ko par to saka viņš vai viņa komanda, vai jebkurš cits. Man tādas spējas bijušas jau kopš 12 gadu vecuma. Iemācījos to skolā un turpinu to darīt arī kā pieaudzis vīrs. Es varu "izslēgt" cilvēku, nepamirkšķinot acis. Ar viņu nekad tas nav noticis, bet tas var notikt sestdienas vakarā."

"Oleksandrs ir lielisks bokseris. Viņš ringā var izdarīt visu. Esmu viņa fans. Ja es ar viņu necīnītos, visticamāk, sēdētu zālē un vērotu šo preses konferenci. Man pret viņu nav nekāda naida. Vienīgais, kas man jāizdara - sestdien viņš jāpieveic ringā," sacīja Beljū.

Tāpat brits atklāja, kāds ir vienīgais veids, kā uzveikt savu oponentu: "Neizplūdīšu prognozēs un turēšu muti ciet. Varu pateikt, ka nevaru viņu noboksēt. Vienīgais veids, kā es varu uzvarēt - ir nokautēt."

Beljū arī izteicās, ka viņam ir žēl, ka Usiks labāk nepārzina angļu valoda, jo tad abu preses konferences būtu daudz jautrākas un abi vairāk iesaistītos vārdu kaujās.

Cīņa paredzēta naktī uz sestdienu un uz spēles būs Usikam piederošās pasaules čempiona jostas pirmajā vieglajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) IBF, WBO, WBC, WBA un "The Ring" versijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu