Usiks: Jūtos kā mazs bērns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Notikusi oficiālā preses konference pirms rītdien gaidāmās (naktī no piektdienas uz sestdienu) boksa cīņas starp ukraini Oleksandru Usiku (15-0, 11 KO) un britu Toniju Beljū (31-2-1, 21 KO). Piedāvājam Usika teikto. Tiesa, ukrainis šoreiz nebija pārāk runīgs, tāpēc vadību pārņēma arī Beljū.

"Jūtos saviļņots un man patīk, kāda ir atmosfēre te, Anglijā. Iepriekš varēju tikai sapņot, ka būšu Anglijā. Vienkārši būt, bet tagad jau aizvadīšu iespaidīgu cīņu. Jūtos kā mazs bērns, kurš tikko saņēmis kinderolu," iesāka Usiks.

"Tonijs ir patiešām bīstams. Viņš ir tāda paša auguma un svara kā es. Paskatieties uz viņa acīm – tās ir dusmīgas," turpināja ukrainis, piebilstot: "Tonijs ir mans nopietnākais pretinieks līdz šim."

Usiks arī atbildējis uz Beljū izteicieniem, ka gaidāmā cīņa būs karš: "Darīšu, ko mīlu - boksēšu. Mēs abi vēlamies sevi pierādīt, tāpēc no tā visa iznāks lieliska cīņa."

«Usiks pirms spraigās cīņas izklaidējas treniņu laikā, demonstrējot savas dejas iemaņas

Savukārt abu pārstāvošais promouters Edijs Hirns sacīja: "Nespēju noticēt, ka tik grandioza cīņa tika noorganizēta tik viegli. Tā ir cīņa par neapstrīdama čempiona statusu. Tajā nebija drāmas, asaru vai asumu starp abām nometnēm." Tajā brīdī Hirnu pārtrauca Beljū, sakot: "Vēl tā nesaki, mums ir laiks."

Konferences nobeigumā Beljū sacīja: "Esmu pārliecināts, ka tajā brīdī, kad aizgāju no pirmā smagā svara divīzijas, biju labākais šajā kategorijā. Cīnījos ar vīru, ar kuru neviens negribēja to darīt un uzvarēju. Un arī sestdienas vakarā virs galvas celšu čempiona jostas un kļūšu par absolūto čempionu."

Cīņa paredzēta naktī uz sestdienu un uz spēles būs Usikam piederošās pasaules čempiona jostas pirmajā vieglajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) IBF, WBO, WBC, WBA un "The Ring" versijās.

Foto: Tuvojas Brieža un Usika cīņa (27.01.2018., Rīga)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu