"Sportam ir augstāks reitings nekā politikai," Kivičs pēc netikšanas Saeimā sācis sportot (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

​Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs, kurš šogad 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā “KPV LV”, pēc kļūšanas par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma ap 5000 plusu) un netikšanas Saeimā ir pievērsies sportam. 

Kā savos sociālajos tīklos raksta Kivičs, viņš cer, ka jaunā valdība sapratīs, ka sports ir "nācijas augstākā sava pašvērtējuma jautājums". 

"Tas nav kaut ko tur skraidīt, un mētāt kaut kādu tur bumbu. Tikai sportā simtiem tūkstoši kliedz "Latvija! Latvija!" no visas sirds un dzied himnu ar asarām acīs. Hokeja izlase, bobslejs, bmx, svarcelšana un citi augstu sasniegumu sporta pārstāvji ir tie, kas liek nācijai aizturēt elpu, jo... Tie taču ir mūsējie... Sports ir tas, kas vieno cilvēkus, nevis šķeļ, un sportam ir 100 reizes augstāks reitings kā politikai, starp citu. Gan TV, gan dzīvē vispār," rakstīja Kivičs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Tāpat mūziķis publicēja video, kurā cilā svarus. "Tikai trešais treniņš pēc pusgada pauzes zālē". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu