Jeļena Ostapenko priecē fanus, pozējot mini kleitiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Veiksmīgā Lavijas tenisiste Jeļena Ostapenko (21) ne tikai strādā, bet arī atpūšas dažādās pasaules valstīs. Viņa saviem faniem atklājusi, ka devusies uz Dubaiju – tenisiste dalījusies ar foto, kuros redzama baudām izklaides tuksnesī.

Karstajam klimantam un braukšanai ar kvadraciklu viņa bija izvēlējusies mazo melno kleitiņu, pieskaņojot tai baltus sporta apavus un saulesbrilles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desert ??❤️

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

Kā zināms, šī nebūt nav pirmā reize, kad sportiste apciemo šo skaisto Apvienoto Arābu Emirātu pilsētu. Viņa šeit viesojās jau gada sākumā.

Jau ziņots, Latvijas tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko jaunākajā WTA rangā, kas publicēts pirmdien, katra zaudējušas pa vienai vietai, tādējādi ieņemot attiecīgi 12. un 22. pozīciju.

Sevastova oktobrī sasniedza Pekinas WTA "Premier" turnīra finālu, bet Maskavas WTA "Premier" turnīrā viņa apstājās pusfinālā. Iepriekšējā mēnesī parādītais sniegums viņai ļāva no otrā desmita beigām pacelties uz 11. vietu, kas liepājniecei bija karjeras rekords.

Tikmēr Ostapenko pēdējo trīs nedēļu laikā no 13. vietas atkāpusies uz 22. pozīciju.

Ostapenko septembrī zaudēja vietu ranga labāko desmitniekā, kur iepriekš viņa atgriezās augusta beigās, bet pirms tam starp desmit labākajām tenisistēm bija maija beigās, tomēr pēc tam neaizstāvēja Francijas atklātā čempionāta uzvarētājas titulu un atkrita uz 12. vietu, pēcāk vairākas nedēļas pēc kārtas ieņemot arī 11. pozīciju. Viņa starp pirmajām desmit tenisistēm iepriekš bija kopš pagājušā gada septembra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu