Cik saņem Porziņģis, kā cēla piramīdas un ko labāk nedarīt gultā - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Pexels/Scanpix

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. Atklāts atjautīgais paņēmiens, kā tika celtas Gīzas piramīdas

Foto: AP/Scanpix

Eģiptologi uzdūrušies savādai rampai, kas var palīdzēt izskaidrot to, kā vajadzīgajā vietā tika nogādāti milzīgie akmens bluķi.

2. "Viņš zināja par savu HIV diagnozi." Iemīlēšanās, inficēšanās un tiesa - sievietes cīņa par taisnību

Foto: AP/Scanpix

Pēc 18 gadus ilgas laulības izjukšanas, Diāna Rīva vairs necerēja atrast mīlestību. Taču 2002. gadā, pēc savas 50 gadu jubilejas nosvinēšanas, pierādījās pretējais. Sieviete atrada jaunu dzīvesbiedru, taču viņam bija tumši pagātnes noslēpumi.

3. Daiļā divu meitu māmiņa Kristīne: sievietei vienmēr ir jāatrod laiks, lai savestu sevi kārtībā

Foto: No personīgā arhīva

Kristīne Danenbergsone ir divu burvīgu meitiņu māmiņa un aktīva sociālo tīklu lietotāja. Viņai ir daudz sekotāju Instagram, kur Kristīne regulāri dalās skaistās fotogrāfijās, pārdomās un video ierakstos. Viņa ir lielisks paraugs citām māmiņām, jo Kristīnei ikdienā veiksmīgi izdodas apvienot rūpes ne tikai par ģimeni, mazajām meitiņām, bet arī par sevi. Viņa vienmēr ir lieliskā formā, skaista, kopta, gaiša, smaidīga un pozitīva. Uzzini, kā viņa to spēj un iedvesmojies!

4. Princeses Diānas biogrāfs atklājis, kāpēc viņa bieži izskatījusies kā nelaimes čupiņa

Foto: SCANPIX/REUTERS

Princese daudziem likusies noskumusi un sakautrējusies. Izejot sabiedrībā, Viljama un Harija mamma bieži bija noliekusi galvu un skatījās uz citiem it kā caur pieri. Daudzi uzskatīja, ka princese Diāna bieži bijusi ar kaut ko neapmierināta, tomēr viss bijis pavisam citādi.

5. Bils Geitss uz konferenci ierodas ar fekāliju burciņu

Foto: AFP / Scanpix

Filantrops un Microsoft dibinātājs Bils Geitss uzstājās konferencē Reinvented Toilet Expo, kas veltīta jaunākajām tehnoloģijām tualešu jomā. Piemēra pēc uzņēmējs uz skatuves izrādīja burku ar cilvēka fekālijām

6. "Parex" glābšanas desmit gadi: kā aizplūda nauda?

Foto: Lita Krone/LETA

Lai novērstu finanšu sistēmas sabrukumu, valdība pirms desmit gadiem izšķīrās glābt grūtībās nonākušo Parex banku. Meklējot pareizāko metodi, politiķi lielā mērā paļāvās uz Latvijas Bankas viedokli, tajā skaitā jautājumā par ierobežojumu neuzlikšanu naudas aizplūdei. Taču valdības iejaukšanās pilnīgu stabilitāti nenodrošināja. Īsā laikā klienti no bankas izņēma gandrīz 560 miljonus eiro.

7. Cik saņem Porziņģis, Bertāns un Girgensons?

Foto: AFP/SCANPIX

Ziemeļamerikas vadošās sporta līgas ir ļoti populāras visā pasaulē. Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un Nacionālajā hokeja līgā (NHL) apgrozās lielas naudas summas, kas šo līgu spēlētājiem ļauj kļūt par miljonāriem. Varam lepoties ar to, ka šajās līgās spēlē arī latviešu sportisti. Bet, cik īsti saņem mūsu sporta zvaigznes?

8. Briedis pret Gevoru - viss ir daudz nopietnāk nekā izskatās

Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau naktī uz 11. novembri, kad Latvijā atzīmēsim Bermonta armijas sakaušanu jeb Lāčplēša dienu, sava cīņa būs jāizcīna Latvijas labākajam bokserim Mairim Briedim.

9. Tests: kura suņu šķirne tev būtu vispiemērotākā?

Foto: pexels.com

Suņu škirnes ir tik daudz un dažādas - kā izvēlēties sev piemērotāko? Izpildi testu, un uzzini, kura šķirne būtu īstā tieši tev!

10. Noteikumi vīriešiem: ko labāk nedarīt seksa laikā, lai nenokaitinātu sievieti

Foto: Pexels

18+

Vai tu esi pārliecināts, ka zini visu par savu sievieti? Mīļotā var tevi neinformēt par to, kas viņai nepatīk seksa laikā, bet tas nozīmē, ka viņa ievēro visas seksa etiķetes nianses. Ir vismaz divdesmit lietas, kuras tev nevajadzētu darīt, lai nenokaitinātu savu sievieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu