"Tik dēļ jums, daiļās dāmas!" Vīrietis alkohola reibumā izraisa avāriju, mēģinot stūrēt ar kājām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"VAZ" automašīnas salons.
"VAZ" automašīnas salons. Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāds pavisam neveikls mēģinājums pievērst dāmu uzmanību sanācis kādam vīrietim, kurš pie spēkrata stūres sēdies reibumā, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Īsi pirms pusnakts Purvciemā patrulējošos policistus apturējis kāds jauneklis, kurš tik tikko bija iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā - viņa busiņš bija atdūries pret diviem Dzelzavas ielas malā novietotiem auto.

Sastaptais vīrietis bijis manāmā reibuma stāvoklī, par ko liecināja viņa nesakarīgā runāšana un grīļošanās. Viņš paskaidroja, ka auto ir atradušās arī divas sievietes, kurām viņš vēlējies parādīt, ka prot vadīt transportlīdzekli arī ar kājām un šādi iekūlies ceļu satiksmes negadījumā.

Mēģinājums iekarot dāmu sirdis beidzies ar sagrāvi, jo abas pasažieres, kurām, par laimi nekas nekaitēja, pēc avārijas devušās prom, kavalieri atstājot, tā teikt, pie sasistas siles. Izrādās, ka arī sasistais auto nav piederējis "kavalierim", bet gan viņa priekšniekam.

Uz notikuma vietu tika izsaukta arī Valsts policijas ekipāža un vīrietim konstatētas 2,65 promiles.

Ņemot vērā faktu, ka neveiksmīgais mēģinājums savaldzināt dāmas noticis ievērojamā alkohola reibumā, visticamāk, papildus policijas noformētajam protokolam un klapatām, kādas jāpiedzīvo dzērājšoferiem, jauneklis saņems ziņu arī no apdrošinātājiem, kuri, visticamāk, vēlēsies piedzīt lielu naudas summu, kas saistīta ar abu sasisto auto remonta izmaksām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu