Sanktpēterburgā izcēlies ugunsgrēks tirdzniecības centrā Lenta; evakuēti 750 cilvēki (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sanktpēterburgā deg tirdzniecības centrs "Lenta"
Sanktpēterburgā deg tirdzniecības centrs "Lenta" Foto: Ekrānšāviņš no video

Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā šorīt izcēlies ugunsgrēks tirdzniecības centrā Lenta, kas atrodas pie pilsētas apvedceļa kanāla. Ar atklātu liesmu deg tirdzniecības centra jumts un uz notikuma vietu dodas ugunsdzēsēju brigādes.

Krievijas mediji ziņo, ka ugunsgrēks izcēlies pulksten 8.30, bet ziņu par cietušajiem pagaidām nav. Notikuma vietā ieradušās 12 ugunsdzēsēju tehnikas vienības un strādā 54 glābšanas dienesta darbinieki. Plkst. 9.06 saņemta informācija, ka tirdzniecības centram iebrucis jumts.

Radio stacija Echo Moskvi ziņo, ka ugunsgrēks plosās aptuveni 5 000 kvadrātmetru platībā un no tirdzniecības centra evakuēti ap 750 cilvēku.

Par provizorisko ugunsgrēka iemeslu tiek uzskatīts kāds bojājums elektroiekārtās. Aculiecinieku publicētajos video ierakstos redzams, ka tirdzniecības centra apkārtnē izplatās biezu, melnu dūmu mākoņi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu