Balcers ar 1+1 sekmē "Senators" uzvaru AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot viņa pārstāvētajai Belevilas "Senators" komandai tikt pie uzvaras.

"Senators" savā laukumā ar 7:6 (2:1, 3:3, 2:2) rezultatīvā cīņā uzvarēja pašreizējo AHL čempioni Toronto "Marlies".

Balcers jau šīs spēles trešajā minūtē palīdzēja Kristianam Volaninam atklāt rezultātu, bet 35.minūtē viņš pats panāca 4:4. Latvijas hokejists šajā mačā izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Balcers 13 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, būdams vienības otrais rezultatīvākais hokejists.

Citā mačā uzbrucējs Ņikita Jevpalovs veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Lavālas "Rocket" piektdien izbraukumā ar 5:1 (3:0, 0:1, 2:0) pārspēja Klīvlendas "Monsters", kuras vārtus sargāja Matīss Edmunds Kivlenieks.

Jevpalovs asistēja viesu trešo vārtu guvumā, bet šajā mačā viņš veica vienu metienu un nopelnīja lietderības koeficientu +1. Šosezon uzbrucējs 14 spēlēs guvis divus vārtus un izpildījis vienu rezultatīvu piespēli.

Savukārt Kivlenieks atvairīja vien 19 no 24 metieniem. Šosezon latvietis četros mačos vidēji savos vārtos ielaidis 3,08 ripas un atvairījis 88,7% metienu.

Vēl vienā spēlē uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Providensas "Bruins".

Bļugers šajā cīņā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 14 punktiem 12 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sestā starp astoņām vienībām ar 13 punktiem 14 spēlēs ir Hēršijas "Bears", kuras sastāvā nespēj iekļūt aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 15 punktiem 14 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 13 punktiem 14 mačos ir "Rocket", bet sesto pozīciju ar 12 punktiem 13 spēlēs ieņem Belevilas "Senators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu