Gundega Skudriņa sniedz padomus, kā skaisti un ekonomiski uzklāt svētku galdu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gundega Skudriņa
Gundega Skudriņa Foto: Publicitātes foto

8. novembra pēcpusdienā Rīgā iecienītajā un nupat 15 gadu jubileju sasniegušajā universālveikalā Stockmann vienkopus tika aicinātas sabiedrībā zināmas personības uz mājas preču nodaļas rudens – ziemas sezonas interjera un telpu noformējuma tendenču prezentāciju. Par pasākuma centrālo notikumu izvērtās ekstravagantu pasākumu rīkotājas un dekoratores Gundegas Skudriņas meistarklase svētku galda klāšanā un noformējumā, galda klāšanas tendenču meistarklasē. 

Paraugdemonstrējuma ietvaros Gundega ieskicēja sezonas aktuālās tendences svētku galda dekorēšanā apvienojumā ar dabas materiāliem, kā arī atgādināja par zaļo domāšanu un ilgstspējības svarīgumu, izmantojot materiālus vairākkārtēji un tādējādi izvairoties no liekas vides piesārņošanas. Savukārt universālveikala Stockmann klientu iemīļotā  trauku un mājas preču zīmola Villeroy & Boch kolekcijas jaunumus demonstrēja pārdošanas vadītājs Mauri Heikura Somijā un Baltijas valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma ietvaros viesi ļāvās sezonas garšu paraugdemonstrācijai - restorāna MUUSU Terase šefpavārs Kaspars Jansons bija sagatavojis sezonālas dārzeņu,  zivju un gaļas uzkodas, saldumus un augļu smūtijus dabisko vitamīnu uzņemšanai rudens – ziemas periodā, savukārt itāļu zīmols Lavazza cienāja ar aromātisku kafiju un Latvijā nesen ieviestais prosecco Cinzano pasniedza dzirkstošo vīnu. Pasākumu apmeklēja populāras un atpazīstamas personības kā modes un dizaina projektu kuratore Dita Danosa, mākslinieces Elita Patmalniece un Ieva Bondare, uzņēmēja Linda Mūrniece, stila eksperte Indra Salcēviča, televīzijas personība Ieva Brante un virkne ievērojamu žurnālu un blogu redaktori, kas prezentācijas izskaņā tika lutināti ar dāvanām no mājas aromātu un dekoru zīmola Millefiori un Villeroy & Boch.  

» Bērnu ballīšu tendences skaistiem svētkiem

Mākoņmīkstas segas un satīna palagi no Skandināvijā atzītiem zīmoliem

Universālveikala Stockmann mājas preču nodaļa ir lielisks iedvesmas avots ar skaisti klātiem galdiem un gultām, no kā smelties idejas sava mājokļa iekārtošanai un ikdienas dažādībai, un veikala sortimentā pieejami virkne Skandināvijā atzītu zīmolu produkcija. Pircēji Latvijā jau gadu gaitā atzinušī iecienītā zīmola Casa un Villa gultasveļu, galdautus un dvieļus, satīna palagus, virspalagus un spilvendrānas no Basetti, kā arī mākoņmīkstas segas un spilvenus no Joutsen Finland. Trauku nodaļā plašā izvēlē pieejama zīmolu Pip, Villeroy & Boch un Marimekko trauku un glāžu jaunākā kolekcija. Savukārt virtuves piederumus un rīkus var izvēlēties no Latvijā populārā zīmola Fiskars un strauji iemīļotais ražotāja Joseph&Joseph produktu klāsta. Telpu apgaismojumam un mājīguma sajūtas radīšanai plaša elegantu gaismas ķermeņu izvēle pieejama no dāņu zīmola Vita Aluvia piedāvājuma. Toties detaļu cienītājiem patiks nesen ienākušā mājas preču dizaina zīmola HAY dizaina priekšmeti.

Stockmann Mājas preču nodaļā pārstāvēti arī jau novērtēti latviešu interjera zīmoli An Angel, Vaidava Ceramics un Munio Candela.

Viss mājas noformēšanai svētku laikā

Līdz ar rudens – ziemas sezonas interjera un telpu noformējuma tendenču prezentāciju universālveikalā Stockmann tiek atklāta jaunā svētku sezonas kolekcija un Ziemassvētku tirdziņš. 

Fotogalerija: Latvijā slavenas dāmas bauda Gundegas Skudriņas meistarklasi 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu