Par piesavināšanos apsūdzēts bijušais Salaspils policijas priekšnieks; nodarītais zaudējums - 19 eiro (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par piesavināšanos mazā apmērā apsūdzētais bijušais Valsts policijas Salaspils iecirkņa priekšnieks Gatis Kalvītis prokuratūras ieskatā nodarījis 19 eiro zaudējumus.

Kalvīša krimināllietu Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa plāno skatīt 2019. gada 23. janvārī pulksten 11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka aģentūrai LETA atzina, ka personai piemēroti drošības līdzekļi - aizliegums ieņemt noteiktu amatu un dzīves vietas maiņas paziņošana.

Detalizēti apsūdzības būtību prokurore patlaban nevēloties plašsaziņas līdzekļiem skaidrot, taču Eiduka apliecināja, ka nodarītais zaudējums ir 19 eiro.

Par to, ka lieta nodota tiesai, nesen vēstīja TV3 raidījums "Nekā personīga". Raidījums ziņoja, ka Kalvītis gada sākumā pieķerts privātām vajadzībām izmantojot dienestam nepieciešamās degvielas kartes. Viņš atvaļinājies no dienesta veselības stāvokļa dēļ.

Jau tobrīd Iekšējās drošības birojs (IDB) izmeklējis Salaspils iecirkņa priekšnieka rīcību.

Kalvītis gada sākumā raidījumam atzinis, ka nevarot sniegt informāciju par to, ka būtu lējis Valsts policijai domāto degvielu personīgajā automašīnā. "Ja jums ir tāda informācija, tad, protams, Valsts policijai to sakiet," izteicies Kalvītis.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu