Timma ar astoņiem punktiem palīdz "Olympiakos" tikt pie pārliecinošas uzvaras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma (no labās)
Jānis Timma (no labās) Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Jānis Timma svētdien ar astoņiem punktiem palīdzēja Pirejas "Olympiakos" komandai izcīnīt pārliecinošu uzvaru Grieķijas čempionāta mačā.

"Olympiakos" savā laukumā ar 102:63 (24:20, 25:17, 28:11, 25:15) uzvarēja "Lavrio" vienību.

Otrs "Olympiakos" komandu pārstāvošais latvietis Jānis Strēlnieks turpina atkopties no savainojuma un šai spēlei nebija pieteikts.

Timma tikmēr nospēlētajās 15 minūtēs un 33 sekundēs grozā raidīja vienu no diviem divpunktniekiem un divus no pieciem trejačiem. Tāpat latvieša kontā divas pārtvertas bumbas un trīs piezīmes.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Nikola Milutinovs.

Citā svētdienas Grieķijas čempionāta mačā zaudējumu cieta latvieša Rolanda Freimaņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos", kas viesos ar 81:89 (11:28, 20:24, 23:19, 27:18) piekāpās sezonu teicami sākušajai "Peristeri".

Freimanis šajā cīņā laukumā pavadīja 18 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā iemeta piecus punktus. Viņš realizēja vienu no pieciem divpunktniekiem un vienu no trim tālmetieniem, kamēr abi soda metienu lidoja mērķim secen. Vēl latvietis atzīmējās ar trim atlēkušajām bumbām, trim piezīmēm un trim izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.

Turnīra kopvērtējumā "Olympiakos" un "Peristeri" ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir vadībā, kamēr "Ifaistos" ar diviem panākumiem ir desmitā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu