Pirmdienas horoskops: 12. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sarkanausu bruņurupucis Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā.
Sarkanausu bruņurupucis Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops pirmdienai, 12. novembrim

AUNS Neuztraucies par sīkām nebūšanām, labāk saudzē savus nervus, jo tā tu paveiksi daudz vairāk. Saskarsmē ar kolēģiem centies būt atsaucīgāks. Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

VĒRSIS Šodien vari saņemt daudz vērtīgas informācijas, kura tev lieti noderēs jau tuvākajā nākotnē. Nav izslēgts, ka priekšnieks aicinās uz nopietnu sarunu saistībā ar iespējamo karjeras kāpumu.

DVĪŅI Noskaņojums dienas pirmajā pusē var būt nedaudz drūms, taču pēcpusdienā tas jūtami uzlabosies. Šodien labāk klāsies tiem Dvīņiem, kuri saistīti ar tirdzniecības un transporta, loģistikas jomu.

VĒZIS Tava stiprā puse būs intuīcija, priekšnojauta. Ar sirdsbalsi pratīsi pieņemt pareizos lēmumus, izvairīties no nejaukiem sarežģījumiem. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs sapratne.

LAUVA Tev var izdoties atrisināt kādu sasāpējušu finansiālu jautājumu, kurš jau labu laiku nav devis mieru. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi ļoti atsaucīgs un draudzīgs. Mājas dzīvē iespējami patīkami pārsteigumi.

JAUNAVA Apkārtējos raisīsi cieņu, pat sava veida apbrīnu. Galvenokārt jau tādēļ, ka tu lieliski tiksi galā ar saviem profesionālajiem pienākumiem. Privātajā dzīvē panākt savu var izrādīties daudz grūtāk.

SVARI Nesteidzies ar jaunu lietu īstenošanu, pacenties vispirms pārliecināties, ka esi līdz galam novedis esošos darbus. Dienas pirmā puse vairāk piemērota sabiedriskām, radošām aktivitātēm.

SKORPIONS Nav izslēgts, ka kolēģis lūgs padomu visai kutelīgā jautājumā. Savos lēmumos būsi ļoti piesardzīgs un tālredzīgs. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt vienatnē, sakārtot domas.

STRĒLNIEKS Veiksmīgas apstākļu sakritības rezultātā vari iegūt jaunu sadarbības partneri vai kā citādi uzlabot savus ienākumus. Attiecībās ar mīļoto var iezagties neliela deva greizsirdības.

MEŽĀZIS Nedēļa iesāksies uz aktīvas nots. Šodien, visticamāk, būs daudz tikšanos, dažādas saimnieciski organizatoriskas lietas. Dienas izskaņā jutīsies pagalam izšāvies un vēlēsies tik vien kā ātrāk doties pie miera.

ŪDENSVĪRS Tu neapšaubāmi jutīsies drošs un pārliecināts par to, ko dari, un tas tevī radīs patīkamu stabilitātes, noteiktības sajūtu. Pavisam negaidīti vari tikt pie finansiāliem labumiem.

ZIVIS Kādam Zivju zīmes pārstāvim nav izslēgta slēptu vēlmju piepildīšanās. Šodienas notikumi var šķist dīvaini, taču tiem būs pārsteidzoši labvēlīgs rezultāts. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu