Kalifornijā ugunsgrēku dēļ slavenības spiestas evakuēties; nodegušas viņu mājas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Savvaļas ugunsgrēkos ASV Kalifornijas štatā tādas pasaules lielākās slavenības kā Lady Gaga, Kima Kardašjana, Orlando Blūms, Vils Smits, Šēra un daudzi citi bija spiesti evakuēties no viņu mājām, jo uguns turpina apdraudēt Malibu, Kalabasas un Tauzandoksas pilsētas, kurās dzīvo Holivudas elite.

Kā vēsta kinorežisors Skots Deriksons, ir nodegusi viņa māja, līdzīgi ir noticis arī ar citām slavenībām. 

TV zvaigzne Kima Kardašjana sociālajos tīklos atklāja, ka viņai tika dota viena stunda, lai sapakotu nepieciešamo pirms evakuēšanās. Arī Kortnija Kardašjana pastāstīja, ka bijusi spiesta evakuēties, tādēļ apmetusies pie māsas Kendalas Dženeres.

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Aktieris Orlando Blūms savā Instagram profilā parādīja, ka ielu, kur atrodas viņa māja, ir sasniegusi uguns.

Par sava īpašuma drošību satraucās arī mūziķe Šēra. “Esmu noraizējusies par savu māju, bet nevaru neko darīt. Draugu mājas ir nodegušas. Nevaru sagremot domu, ka Malibu vairs nav. Man šī māja ir bijusi kopš 1972. gada.”

Arī Lady Gaga parādīja, kā evakuējas no sava īpašuma, visu apkārtni ieskaujot dūmiem.

Foto: Instagram/ ladygaga

Aktiera Vila Smita māja arī bija uguns riska zonā. Viņš rāda, kā aiz kalniem ceļas dūmi.

Foto: instagram/ willsmith

Video ar izmisīgām bērna vaimanām publicēja arī vijolnieces Karolīnas Procenko mamma. Tajā redzams, kā uz mašīnu pilna ceļa vējš triec uguns dzirksteļu spietus, auto nespēj tikt uz priekšu un griežas apkārt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update from us

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Kā ziņots, savvaļas ugunsgrēkos ASV Kalifornijas štatā bojāgājušo cilvēku skaits sasniedzis 31, svētdien paziņojušas varasiestādes. Vairāk nekā 200 cilvēku atrašanās vieta vēl nav noskaidrota. Visvairāk cilvēku gājuši bojā Bjūtas apgabalā, uz ziemeļiem no Sakramento, kur bojāgājušo skaits sasniedzis 29. Līdz šim Kalifornijā tikai vienu reizi savvaļas ugunsgrēkā gājuši bojā tik daudzi - 1993. gadā Losandželosā, kad arī upuru skaits bija 29.

Fotogalerija: Savvaļas ugunsgrēki Kalifornijā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu