Rīgā aiztur vīrieti aizdomās par garāžā dzīvojošas sievietes slepkavību (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā policija aizdomās par garāžā dzīvojošas sievietes slepkavību aizturējusi viņas draugu, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

9. novembrī garāmgājēji uz ielas pie garāžām Ziemeļu rajonā pamanīja mirušu sievieti, kurai bija sista brūce galvā un citi miesas bojājumi.

1962. gadā dzimušajai sievietei nebija deklarētas dzīvesvietas un viņa mitinājusies turpat garāžās. Policisti noskaidroja, ka sieviete iepriekšējā vakarā turpat bija lietojusi alkoholu kopā ar savu 1970. gadā dzimušo draugu, ar kuru bieži strīdējušies.

Policija vīrieti izsludināja meklēšanā un drīz vien policisti Rīgā uz ielas pamanīja aprakstam atbilstošo vīrieti un viņu aizturēja.

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka starp vīrieti un sievieti norisinājies konflikts, kura laikā vīrietis, visticamāk, metāla stieni, sievieti līdz nāvei piekāvis. Pēc nozieguma vīrietis no policijas bija slēpies.

Aizdomās turētais iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un viņam tagad piemērots apcietinājums.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu