Meganas Mārklas kaprīzes novedušas pie skandāla ar karalieni Elizabeti II (5)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Ir kļuvis zināms, ka Meganas Mārklas personīgā menedžere pēc pusgada strādāšanas karaliskajā ģimenē ir aizgājusi no darba. Zinātāji to saista ar prinča Harija un Meganas laulību ceremonijas organizēšanu.

Eksistē ne mazums stereotipu par to, ka meitenes pārāk daudz laika uzmanības velta tam, kā notiks viņu kāzas. Ja ticam baumām, tad Meganas gadījumā šīs baumas ir apstiprinājušās uz visiem 100 procentiem.

Kā ziņo ārvalstu mediji - Woman, princis Harijs esot teicis “Megana dabūs visu, ko vēlas”. Pati aktrise sagatavošanās periodā esot bijusi ļoti prasīga, piekasīga un kaut kādā ziņā pat nežēlīga. Visi, kam viedoklis par ceremoniju atšķīries, tikuši atlaisti. Ceremonija bija izdevusies un, kā runā, pateicoties tieši Meganas personīgajam asistentam.

Tieši tāpēc ziņa par Meganas Mārklas personīgās asistentes atlaišanu esot bijusi negaidīta. “Melisa ir ļoti talantīgs cilvēks,” citē Sunday Express, karaļnama izdevums. “Visi pēc viņas skums.” Oficiāls komentārs gan par to nav izskanējis.

Megana Mārkla, Kamilla Pārkere-Boulza
Megana Mārkla, Kamilla Pārkere-Boulza Foto: SIPA/Scanpix

Atgādinājumam - savulaik kļuvis zināms par skandālu starp Meganu Mārklu un karalieni Elizabeti II. Līgava ļoti esot gribējusi likt galvā konkrētu diadēmu, un tā ir bijusi vienīgā reize, kad viņai nav varējis palīdzēt pat princis Harijs. Toreiz esot iejaukusies karaliene, paziņojot, ka Megana liks galvā tikai to, kas viņai esot atļauts.

Karaliene Elizabete II
Karaliene Elizabete II Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu