Riberī pēc zaudējuma iekaustījis reportieri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pieredzējušais Minhenes "Bayern" franču futbolists Franks Riberī pēc aizvadītās Vācijas bundeslīgas spēles pret Dortmundes "Borussia" iekaustījis kādu franču televīzijas reportieri.

Jau ziņots, ka "Bayern" aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvoja zaudējumu viesos ar 2:3 pret "Borussia" komandu. Līdz ar to Minhenes klubs neizmantoja iespēju atgūties no neveiksmīgā sezonas sākuma un pietuvoties šī brīža turnīra vadošajām komandām.

"Bayern" sporta direktors Hasans Salihamidzičs apstiprinājis, ka Riberī iesaistījies incidentā ar franču reportieri Patriku Gijū, kurš pārstāv mediju "BeIN Sport". "Riberī pats mūs ir informējis par šo incidentu. Gijū mēs zinām jau vairākus gadus, taču plānojam satikties aci pret aci, lai noskaidrotu, kādēļ šis starpgadījums izcēlās."

Vācu medijs "Bild" raksta, ka Riberī neesot apmierinājuši Gijū negatīvie komentāri pēc spēles, kā rezultātā 35 gadus vecais pussargs trīs reizes iesitis žurnālistam pa seju un pagrūdis viņu.

"Bayern" šobrīd ir krīzē, jo klubs pēc aizvadītām 11 bundeslīgas spēlēm ir tikai piektajā vietā kopvērtējumā ar 20 punktiem. Tikmēr vadībā ir "Borussia", kam ir 27 punkti, bet no otrajā vietā esošās Menhengladbahas "Borussia" Minhenes klubu šķir tikai trīs punkti.

Riberī vācu klubu pārstāv kopš 2007.gada, 403 mačos izceļoties ar 117 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu