Spriedīs par Madonas novadā uz laiku pazudušā puisēna izņemšanu no ģimenes (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lems par Madonas novadā naktī no svētdienas uz pirmdienu pazudušā zēna izņemšanu no ģimenes - Latvijas Radio pastāstīja Madonas policijas iecirkņa priekšnieks Gundars Trops.

Puika, kuru kopš svētdienas uzskatīja par pazudušu, pirmdienas, 12. novembra, rītā mājās atgriezās pats. Puikas meklēšanā kopumā bija iesaistījušies vairāk nekā 20 cilvēki.

Šobrīd ar puikas ģimeni strādā bāriņtiesa, jo zēna pazušanas naktī vecāki bijuši alkohola reibumā, kas varētu būt iemesls viņa aiziešanai no mājām. Policija vēl skaidro, ko 2010. gadā dzimušais zēns visu nakti darīja.

"Pusē astoņos puika atgriezās mājās. Pašreiz arī ar puiku tiek runāts, strādāts, skaidrojam visus apstākļus, kas ir noticis, kāpēc tā ir noticis. Pašreiz tiek lemts arī jautājums par viņa ņemšanu ārā no ģimenes, par nogādāšanu sociālās aprūpes centrā, jo ģimene ir nelabvēlīga. Vecāki arī vakardien alkohola reibumā bija, tāpēc arī tā situācija tāda ir, tādas arī sekas ir," teica Trops.

Puikas dzīvībai nav ticis konstatēts nekāds apdraudējums. "Viss ir kārtībā, viņš ir sveiks un vesels, un pašreiz skaidrojam apstākļus sīkāk, kas un kā, kāpēc tas ir noticis. Notiek darbs arī ar sociālajiem dienestiem, pieslēgusies arī bāriņtiesa," Latvijas Radio norādīja Trops.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu