Kleins: Mēs ar Mairi esam beiguši pavisam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latviešu bokseris Mairis Briedis (no kreisās) un viņa treneris Sandis Kleins publiskā treniņa laikā
Latviešu bokseris Mairis Briedis (no kreisās) un viņa treneris Sandis Kleins publiskā treniņa laikā Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas labākā boksera Maira Brieža bijušais treneris Sandis Kleins televīzijas kanāla "Best4Sport TV" raidījumā "Kosmodroms TV" paziņojis, ka vairs neredz iespējas kādreiz nākotnē atkal sadarboties ar Briedi.

Kleinam vaicāts, kādi varētu būt galvenie iemesli Brieža pēdējā laikā demonstrētajam salīdzinoši pieticīgajam sniegumam: "Domāju, ka iemesli nav nekur tālu jāmeklē, Mairis tos pats zina. Galvenais iemesls šobrīd  - tās ir traumas, kuras nedzīst ātri, un tās rodās daudz boksējot."

"Kad pēc Usika cīņas Mairim teicu, ka vajadzētu paņemt nedaudz atpūtu, atjaunoties un savest savu ķermeni kārtībā, viņš ļoti gribēja "sisties" supersērijā kā rezervists. Mairis neļāva sev atpūsties. Pie tam bija zaudējums un arī tā cīņa bija no sērijas - 50 pret 50. Viņam varbūt likās, ka, ja līdz finālam netiks [Murats] Gasijevs vai [Oleksandrs] Usiks (ar to domāts - izstāsies kādu iemeslu dēļ - red.), viņam būs tā iespēja sevi apliecināt. Bet skaidrs - kurš gan atteiksies no Muhameda Ali balvas (Pasaules boksa supersērijas galvenās trofejas - red.) un tādiem balvu fondiem," turpināja treneris.

Tāpat Kleins atklāja, ka šobrīd trenē vieglā svara bokseri no Krievijas Isu Čaņijevu (12. vietā pēc boxrec.com), ar kuru sešu nedēļu sagatavošanās posmu pavadīs Latvijā, bet pēc tam dosies uz Lasvegasu, kur trenēsies slavenajā "Mayweather Boxing Club" zālē.

Noslēgumā Kleins komentēja vai potenciāli nākotnē viņš varētu atkal apvienot spēkus ar Briedi: "Nē, mēs esam beiguši visu sadarbību. (..) Mairi biju iepazinis. Zināju jau kad viņš guļ, kad neguļ, kā jūtās... Bijām viens pie otra pieraduši. Bet tas viss ir beidzies. Kas izdarīts, tas izdarīts. Tagad ir jauni plāni un jaunas lietas, tāpat arī jauni bokseri."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu