Saulkrastos avārijā gājis bojā gājējs; policija lūdz atsaukties aculieciniekus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Autobusa pietura. Ilustratīvs attēls.
Autobusa pietura. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāga bojā viens, bet cieta vēl 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar īsi pirms pulksten 17 Saulkrastos, Ainažu ielā, pie sabiedriskā transporta pieturas A. Kalniņa iela, kāda persona, vadot automašīnu VW Passat, uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus un aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot uz tālruņa numuriem 67 219 837, 26 653 635 vai 110.

Vēl pieci cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Vidzemē un Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: pa trim - Zemgalē un Kurzemē, pa diviem - Vidzemē un Latgalē, bet vienu - Rīgā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 157 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 58 autovadītāji, Vidzemē - 36, Zemgalē - 24, Kurzemē - 22, bet Latgalē - 17 autovadītāji. Rīgā divi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 428 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu