"Lauku sētas" dalībnieki turpina draudzēties arī pēc filmēšanas - kurš trūkst?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan televīzijas ekrānos šobrīd joprojām tiek pārraidītas šova "Lauku sēta" jaunākās sērijas, filmēšana ir beigusies un dalībnieki devušies katrs savās gaitās. Kā zināms, pēc šova dzima jauns pāris - Ingars Babčuks un Zane Sterķe, taču arī pārējie dalībnieki ir saglabājuši draudzīgas attiecības. 

Kā vēsta Zanes ieraksts sociālajos tīklos, viņa ar citiem "Lauku sētas" dalībniekiem devusies atpakaļ uz Alūksnes saimniecību, kurā notika filmēšana, lai svinētu saimnieces Ilzes dzimšanas dienu. 

No svētkiem tika publiskotas vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, ka dalībnieki jautri pavada laiku. Kāda kopbildē vērojams, ka svinībās piedalījušies tādi dalībnieki kā Līga, Zane, lielā Sanita, Eva, Dairis, Ingars un Rasmuss. Lai gan šī ir pietiekami liela kompānija, kuras starpā uzturēt draudzīgas attiecības, no šova vēl trūka tādi dalībnieki kā Aija, Krišjānis, Dzintars un mazā Sanita. 

Nesaktoties uz to, ka šova laikā starp dažiem no dalībniekiem izcēlās konflikti, kā noprotams pēc publicētajiem kadriem, pēc filmēšanas tos ir izdevies veiksmīgi aizmirst. 

Par draudzīgajām dalībnieku attiecībām atzinību izteica arī interneta komentētāji, vairākiem gan brīnoties, kādēļ svinībās nepiedalās arī pārējie šova varoņi. 

Fotogalerija: Šova "Lauku sēta" dalībnieki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu