Skaistumkaralienes dienasgrāmata: soļošu tautastērpā, neskatoties uz to, ka ārā ir plus 29 grādus karsts

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kopā ar Miss World Iceland, Erla ÓLAFSDÓTTIR
Kopā ar Miss World Iceland, Erla ÓLAFSDÓTTIR Foto: Publicitātes foto

Kā informē Miss un Misters Latvija īpašniece Jūlija Djadenko, konkursā Miss World Latviju pārstāvēs 2016. gada Miss Latvia fināliste Daniela Gods-Romanovska. Gadījums, kad Latviju pasaules skaistumkonkursā pārstāv Miss Latvia fināliste, nevis konkursa uzvarētāja, Latvijas skaistumkonkursu vēsturē notiek jau otro reizi. Pirmo reizi tas bija 2004. gadā, kad Latviju skaistumkonkursā Miss World pārstāvēja Līga Meinarte.

Aģentūra Miss & Mr Latvia rūpīgi izvērtēja visas kandidātes, kuras varētu pārstāvēt Latviju Miss World konkursā, un ir pieņēmusi lēmumu, ka tieši Daniela Gods-Romanovska ir pelnījusi un ir cienīga pārstāvēt Latviju skaistumkonkursā Miss World. Daniela dalīsies savās ikdienas gaitās konkursa laikā ar Apollo lasītājiem.

Svētdiena

Šodien nofilmējām iepazīšanās video, kas tiks translēts konkursa Miss World finālā. Video filmēšanas laikā man gāja ļoti labi. Pēc video filmēšanas notika tautas deju atlase, kur es dejoju pie grupu Tautumeitas un Auļi dziesmas Dzied pa priekšu brāļa māsa kaverversijas. Dejas horiogrāfiju ir sastādījusi Zane Teikmane. Dienas beigās mums bija intervija ar vienu no Ķīnas TV kanāliem, kurā mēs runājām par Čendu, kā arī par pandu sarūkošo populāciju un par šo dzīvnieku rezervuāriem.

» Miss World 2018 dalībniece Daniela: skaistumkonkursi vairs nekoncentrējas tikai uz ārējo izskatu

Foto: Publicitātes foto

Pirmdiena

Šorīt mūsu viesnīcā Mangrove Tree Resort Sanya tika filmēta izloze Head to Head izaicinājumam. Es kopā ar meitenēm no Velsas, Somijas, Sierra Leone, Dienvidāfrikas un Venecuēlas esam trešajā grupā, pavisam kopā ir 20 grupas. Head to Head izaicinājumam mums būs jāfilmējas 14. novembrī. Tajā pašā dienā ir gaidāms arī izaicinājuma video. Šobrīd vēl nav zināms, kā norisināsies balsošana. Šodien arī gatavojamies viesnīcas parādei. Tajā katrai dalībniecei būs jāiet tautas tērpā, tātad, es soļošu villainē, vestē un garajos svārkos, neskatoties uz to, ka šobrīd ārā ir  plus 29 grādus karsts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu