Ozols atklāj, kādas ir viņa šā brīža attiecības ar Arstarulsmirusu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars, Tvnet/ Sintija Zandersone, Leta

Reperis un uzņēmējs Ozols jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls (39) sarunā ar TVNET apsprieda gan mūziku un biznesa lietas, gan pagātni un nākotnes plānus, atklājot arī to, kādas ir viņa attiecības ar Gustavo jeb tagad Arstarulsmirusu, ar kuru abi savulaik publiski naidojušies.

"Viss ir labi. Man viņa mūzikas formāts, kādu viņš tagad taisa, nav tuvs, teikšu kā ir. Bet par visu pārējo – man liekas, ka viņš ir malacis, savu ceļu atradis, dara savas lietas.

Galvenais, lai viņš ir komfortā ar sevi, savu iekšējo pasauli – tas jau, man liekas, ka katram cilvēkam ir svarīgi. Tas, ko citi saka, ir sekundāri.

Man liekas, ka viņš, es vismaz ceru, ir harmonijā ar sevi. Tas ir pats galvenais. Tās krasās izmaiņas, kuras viņš ir veicis, tas ir vāāu. Viņš ir atteicies no daudz kā, kas viņam labi padevās, bija izkopis. Tam vajag diezgan lielu apņēmību, lai varētu tā paņemt, atteikties no lietām, kas nes veiksmi un arī finansiālu labklājību. Tas ir varonīgs solis. Forši, ka viņš atradis sevi. Par mūziku runājot, es esmu ļoti tālu no tā, ko viņš dara, man ir pilnīgi citas tendences un intereses, bet tas ir tikai normāli. Katrs izvēlas savu formātu," intervijā pastāstīja Ozols.

Pilnu interviju lasīt šeit.

Fotogalerija: Dii & Krii un Ozols & Tehnikums fon Stricka villas dārzā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu