Gobzems: Pēc šiem notikumiem visiem politiskajiem spēkiem vajadzētu nelielu psihoterapijas kursu (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
13.Saeimas deputāts Aldis Gobzems.
13.Saeimas deputāts Aldis Gobzems. Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc šodienas notikumiem visiem politiskajiem spēkiem vajadzētu nelielu psihoterapijas kursu, žurnālistiem sacīja KPV LV premjera amata kandidāts Aldis Gobzems.

Politiķis izvairījās prognozēt tālāko sarunu gaitu.

"Domāju, ka pēc šodienas notikumiem visiem politiskajiem spēkiem vajadzētu nelielu psihoterapijas kursu," norādīja Gobzmes, piebilstot, ka uguns un ūdens nomierina, bet kopīgs ugunskurs jūras krastā, Latvijas simtgadi sagaidot, varētu veicināt turpmāko dialogu, lai risinātu situāciju.

Līdzīgi Gobzems atbildēja arī par citiem jautājumiem par iespējamām turpmākajām sarunām un KPV LV dalību tajā. Viņš norādīja, ka visām partijām vajadzētu vismaz teorētiski apsēsties ārpus valdības ēkas un birojiem, pie "dabas krūts", "izbaudīt skaistu Latvijas rudeni" un satuvināties.

Savukārt minējumi par turpmāko procesu esot "manipulācija par to, kas būs un kā būs", norādīja Gobzems. Viņš piebilda, ka jāsagaida Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa lēmums par premjera kandidāta nominēšanu.

Apvienība Attīstībai/Par! (AP), nacionālā apvienība Visu Latvijai! - Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) un Jaunā Vienotība (JV) nolēmušas izstāties no Jaunās konservatīvās partijas (JKP) vadītajām valdības veidošanas sarunām.

Līdz šim KPV LV bija vienīgā partija, kas bija paudusi skaidru atbalstu Bordāna veidotajai valdībai.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu