Atklājies, ka Ušakovas un citu sieviešu donžuāns ir precēts ar pašmāju TV šova zvaigzni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc tam, kad dziedātāja Liene Ušakova, kura sabiedrībā pazīstama arī kā Seksīgā Lee, sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām sievietēm par kādu vīrieti, kurš izmanto daiļā dzimuma pārstāves krāpnieciskiem nolūkiem, noskaidrojusies vīrieša patiesā identitāte, kā arī cilvēki, kas ar viņu saistīti. Kā izrādās, krāpnieka sieva ir savulaik par Latvijas seksīgāko sievieti atzītā Monta Zuke, kura piedalījusies arī šovā Latvijas princese.

» Liene Ušakova iemīlējusies precētā interneta krāpniekā, kurš ievācis viņas pases datus un seksa video

Monta Zuke ieguva plašāku atpazīstamību pēc dalības LNT šovā Latvijas princese, kas pie skatītājiem nonāca 2008. gadā. 

2010. gadā žurnāla FHM Latvijas lasītāju balsojumā Zuke tika atzīta par seksīgāko sievieti pašu mājās un arī visā pasaulē, aiz sevis atstājot aktrisi Džesiku Albu, Marisu Milleri, Meganu Foksu, Aiju Andrejevu, Agnesi Zeltiņu, Bejonsi (Beyonce), Rianu (Rihanna), Diānu Kubasovu un Lēdiju Gāgu (Lady Gaga).

Montas bijušās attiecības vairākkārt tikušas aprunātas dzeltenajā presē - viņa iepriekš tikusies ar Krievijas futbolistu Maksimu Usanovu, bijusi kopā arī ar kādreizējo TV personību Nauri Loginu un TV šo­va Sap­ņu lī­ga­va da­līb­nie­ku Artūru Rozenbahu. 

Zuke sociālajā vietnē Facebook vairākos foto redzama ar Lienes aprakstīto vīrieti, kurš, kā izrādās, ir Montas vīrs, un abi kopā audzina divus bērnus - bildes vari apskatīt šeit, šeit un šeit.

"Internets ir tāda interesanti lietiņa... Ja vien viņa skaistā sieva Monta "nelaikotu" manas bildes Instagram un es nesāktu aplūkot viņas galerijas, kurās visā savā krāšņumā redzams "mans" draudziņš, - es, iespējams, par to nekad tā arī nebūtu uzzinājusi!" raksta Liene, ar kuru sazinājušās vairākas Latvijas sievietes ar līdzīgu bēdu stāstu.

Jau vēstīts, ka starp Lieni un krāpnieku izveidojies galvu reibinošs romāns. Vīrieša rīcībā joprojām ir Lienes sūtītie seksa video un pases dati. Diemžēl Liene nav vienīgā, kura cietusi no krāpnieka. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu