Kalifornijas ugunsgrēkos cietušās slavenības nolīgst sev privātos ugunsdzēsējus; pārējie nolemti sadegšanas riskam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Apdrošināšanas kompānijas ASV piedāvā augstas kvalitātes privātos ugunsdzēsības pakalpojumus saviem visaugstāko cenu maksājošajiem klientiem. Ne visi var šādu apdrošināšanu atļauties, vēsta ārzemju medijs VICE Motherboard.

Vismaz 48 cilvēku upuru ir prasījis savvaļas ugunsgrēks Kalifornijā, kas izplatījies aptuveni 52 600 hektāru lielā teritorijā. 

Visapdraudētākie šajā situācijā ir veci cilvēki un cilvēki ar kustību traucējumiem, jo viņi pakļauti riskam neizkļūt no nāvējošās uguns, ko visticamāk izraisījušas klimata izmaiņas.

Tomēr daži cilvēki var atļauties izbēgt no šādām klimata krīzēm.

» Kalifornijā ugunsgrēku dēļ slavenības spiestas evakuēties; nodegušas viņu mājas

Piemēram, Kima Kardašijana un Kanje Vests samaksāja privātiem ugunsdzēsējiem, lai tie aizsargātu viņu 60 miljonu dolāru vērto māju. Pati ģimene evakuējās pēc drošības iestāžu norādēm, taču ugunsdzēsējiem izdevās izglābt pāra māju.

Kardašijanu - Vestu pāris nav vienīgais, kam dota šāda iespēja. Amerikāņu apdrošināšanas kompānijas piedāvā iespēju par augstu ikmēneša maksu aizsargāt sevi gadījumā, ja rodas dažādas dabas katastrofas.

Attiecīgos reģionos apdrošināšanas firmām ir pieejama sava ugunsdzēsēju grupa, kas dodas uz notikuma vietu un aizsargā konkrētu objektu ugunsgrēka brīdī, vēsta VICE Motherboard.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu