Eksperts skaidro, kādēļ Mārkla nedrīkst atrasties uz viena balkona blakus karalienei (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Par Saseksas hercogieni visa pasaule runā ik dienas. Sociālajos tīklos vērīgākie ir pamanījuši, ka nesen notikušajā pasākumā Megana Mārkla nestāvēja uz viena balkona kopā ar Elizabeti II, Keitu Midltoni un Kamillu Pārkeri-Boulzu. Eksperts izdevumam The Sun skaidro, kādēļ tā.

Londonā nesen notika piemiņas ceremonija, godinot Pirmajā pasaules karā kritušos. Pasākumā piedalījās britu karaliskās ģimenes locekļi. Elizabete II, Keita Midltone, Kamilla Pārkere-Boulza, Megana Mārkla (kā arī Vācijas pirmā lēdija Elke Bīdenbendere) iznāca uz pils balkona, kamēr prinči - Čārlzs, Viljams un Harijs - pie memoriāla lika ziedu vainagus.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Acīgākie interneta lietotāji pievērsuši uzmanību tam, ka Megana Mārkla bija vienīgā no monarhijas pārstāvjiem, kas neatradās uz viena balkona ar karalieni. Daudzi nosprieda, ka tā droši vien izlēmusi pati karaliene Elizabete II, jo abas nesaprotas. Tomēr karaliskās etiķetes eksperts Ričards Ficviljams apgāza šo teoriju.

» Meganas Mārklas kaprīzes novedušas pie skandāla ar karalieni Elizabeti II

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Intervijā laikrakstam The Sun viņš paskaidrojis, ka uz viena balkona drīkstējuši atrasties tikai trīs cilvēki, ne vairāk. Princis Filips pasākumā nepiedalījās, bet princis Čārlzs tieši tobrīd lika ziedus pie memoriāla, tādēl vietu blakus Elizabetei II ieņēma Kamilla un Ketrīna. Meganai vienkārši tur nepietika vietas, tādēļ viņai bija jāstāv uz cita balkona - blakus Vācijas pirmajai lēdijai. Šim starpgadījumam it kā nebija ļauna nolūka, tomēr kārtējo reizi netieši tika parādīta britu monarhijas hierarhija.

Fotogalerija: Karaliskās dāmas melnā

Karaliskās dāmas melnajā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu