Bļugers ar rezultatīvu piespēli sekmē komandas uzvaru AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas hokejists Teodors Bļugers trešdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzēdams Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komandai izcīnot uzvaru.

"Penguins" viesos ar rezultātu 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pārspēja Springfīldas "Thunderbirds" vienību.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās "Penguins" otrajā vārtu guvumā, bet kopumā mača laikā viņš viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Viņš šajā sezonā 15 spēlēs guvis piecus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar 18 punktiem 15 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sestā starp astoņām vienībām ar 15 punktiem 16 spēlēs ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 17 punktiem 15 cīņās atrodas Edmunda Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 13 punktiem 15 mačos ir Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", bet septīto pozīciju ar 12 punktiem 14 spēlēs ieņem Belevilas "Senators", kurā spēlē Rūdolfs Balcers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu