Ušakovas precētais mīlnieks apkrāpis arī Lieni Greifāni (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vairākas Latvijas sievietes jau ir vērsušās pie pašmāju dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas, kura sociālajos tīklos izteica brīdinājumu par kādu vīrieti, kurš izmanto daiļā dzimuma pārstāves krāpnieciskiem nolūkiem. Tagad atklājies, ka arī dziedātāja Liene Greifāne kļuvusi par viņa "upuri".

Greifāne dalījusies ar Ušakovas ierakstu sociālajos tīklos un atklājusi savu pieredzi ar bēdīgi slaveno krāpnieku.

"Šis cilvēks arī mani un manus mūziķus piečakarēja. Pasūtīja koncertu un dažas stundas pirms pasākuma pateica, ka esot nākošā dienā, pēc tam vienkārši necēla telefonu. Labāk turēties no šādiem pa gabalu. Es biju domājusi klusēt, bet, redzot šo, nebija vērts. Cilvēks pelnījis, lai par viņu tauta zina," raksta Liene

Pēc tam komentāros gan viņa atzinusi, ka "tautai ir jāzina savi varoņi, taču dalīties ar šādām vēstulēm arī ir jocīgi". 

Liene Ušakova brīdinājusi sievietes, sakot, ka ikviena var kļūt par krāpniecisku darbību upuri, jo šis vīrietis veicot naudas atmazgāšanas darījumus.

Tāpat atklājies, ka krāpnieks ir divu bērnu tēvs, kurš precējies ar kādreiz populārā TV šova "Latvijas princese" dalībnieci. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu