Attiecības ar gumijas lelli: viņa klausa bez ierunām un viņai ir pat dzimumorgāni (4)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Japānis Masajuki Ozaki ar savu gumijas draudzeni
Japānis Masajuki Ozaki ar savu gumijas draudzeni Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Attiecības un ģimene - tas nav tik vienkārši, bet izdarīt izvēli par godu lellei - vai tā ir izeja? Japānis Masajuki Ozaki pēc šķiršanās uzsācis romānu ar gumijas lelli. Viņš ir pārliecināts, ka tā ir viņa mūža mīlestība.

Savu izredzēto gumijoto draudzeni viņš ir nosaucis par Maju. Vīrietis un lelle dzīvo vienā mājā ar bijušo sievu un japāņa meitu, raksta New York Post.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Ozaki strādā par fizioterapeitu. Viņš ar savu draudzeni-lelli dodas uz randiņiem, vadā viņu invalīdu krēslā, velk viņai galvā parūkas, seksīgu apģērbu un rotaslietas.

Japānis apgalvo, ka sievietes ir aukstas un neapmierinātas. Vīrieši vēlas, lai viņus klausītu bez ierunām, un lelle ar to - bez ierunām - tiek galā.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Ļaudis ar līdzīgu gaumi Japānā kļūst aizvien vairāk, un tas noved pie dzimstības samazināšanās valstī.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Katru dienu Japānā tiek notirgotas apmēram 2000 seksuālās lelles, kas maksā apmēram 6000 dolāru.

Tās ir aprīkotas ar iespēju nomainīt galvu, pirkstiem, kas kustas un reāliem dzimumorgāniem. Lelles ir populāras invalīdu, atraitņu un fetišistu vidū.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Cits japānis - 62 gadus vecais Sendži Nakadžima pat ir ievietojis rāmī un piekāris pie sienas savas gumijotās draudzenes fotogrāfiju, ņem lelli līdzi uz kūrortu sērfot un pat uz kalnu kūrortu slēpot. Viņš ir pārliecināts, ka ir atradis īstu mīlestību un nespēs lelli nekad krāpt ar kādu citu.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Leļļu ražotāji ir pārliecināti, ka produkta popularitāte tikai augs. Tādēļ tiek strādāts pie leļļu uzlabošanas. Nākotnes modeļi spēšot runāt, smieties, simulēt orgasmu un pat atcerēties tavu dzimšanas dienas datumu.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix
Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu