Linda Mūrniece un Agnese Zeltiņa publiski nosoda cilvēkus, kuri traucē viņu privātumu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ lindalmurniece / actressagnesezeltina

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri (43) bijusī sieva Linda Mūrniece (48) sociālajos tīklos publicēja pārdomu pilnu tekstu par to, kā cilvēki mēdz pārkāpt viņas privātuma robežas, ko pēc tam komentēja arī aktrise Agnese Zeltiņa. 

Mūrniece kādu vakaru pavadījusi Vecrīgas krodziņā, kad viņai sociālajā tīklā Facebook zvanījusi mazpazīstama kundze. "Protams, nepacēlu dīvaino zvanu. Pēc mirkļa pienāca balss ziņa no tās pašas zvanītājas. Diezgan neskaidrā dikcijā man tika vēlēts “atzvanīt tūlīt vai rīt, bet varot arī parīt”. Dažos vārdos atbildēju, ka man nešķiet pieņemami traucēt nepazīstamus cilvēkus viņu privātajā laikā. Kundze, protams ņēma ļaunā."

Pēc tam esot bijis vēl kāds dīvains gadījums, kad viņa darbadienas vakarā pēc kino apmeklējumaa pēc pulksten deviņiem vakarā ar savu māsīcu iegājusi kafejnīcā uz glāzi vīna. "Zvana nepazīstams numurs. Ceļu tādus, jo mani bērni mēdz zvanīt no svešiem numuriem, lai brīdinātu, ka pašu telefoniem baterija beigusies. Kāda sieviete prasa, vai varu runāt, atbildu, ka laiks tomēr nav piemērots, vai nevar darba laikā. Nē, stāstīšot tūlīt vajadzību. Kaut kas pie mums darbā jāiekārto... Lieki teikt, ka arī šī kundze apvainojās, jo neapmierināju viņas vajadzības nekavējoties."

"Es esmu publiska persona un rēķinos ar no tā izrietošajām sekām. Esmu ļoti atvērta komunikācijai un saziņai. Sarakstos arī ar svešiniekiem, kuri jautā pēc padoma vai vienkārši uzmundrinājuma. Tomēr tie daži, kurus bērnībā un arī dzīves laikā nekas nav iemācījis ievērot citu cilvēku privātuma robežas, liek vilties. Es arī strādāju, man ir ģimene, es nogurstu kā jebkurš. Un ir laiks, kuru esmu gatava veltīt tikai tiem, kuriem to vēlos dot. Nekas citādāks kā tiem, kuri nav publiskas personas, vai ne?" neapmierinātību bauda Mūrniece. 

Komentāros atbalstīt Mūrnieci steidza vairāki uzņēmējas draugi un atbalstītāji, tai skaitā, Zeltiņa. 

"Traucēt tuvus draugus un ģimeni var nelaikos. Taču nepazīstami cilvēki, darba kolēģi (ja nav kas steidzams), no 10-19. Vai ar iepriekšēju pieteikšanos un rakstisku jautājumu, vai ir iespēja sazvanīties. Citādi NEKĀDI. Familiaritāte un bezkaunība nav jāatbalsta. Arī ārstus labāk brīvdienās netraucēt un risināt savas problēmas citādi. Visi ir tikai cilvēki. Un, starp citu, uzrunu JŪS nepazīstamiem cilvēkiem (automātiski pazīstami nekļūst tie, kurus redz TV, žurnālos vai publiskā telpā) neviens NAV atcēlis. Uz TU var pāriet tikai gadījumā, ja uzrunātais dod atļauju vai ierosina to pats. Šie te cilvēki, ar kuriem nav ne tubrālības dzertas, ne “cūkas kopā ganītas”, kas atļaujas Tutotoies... ir slikts stils. Ļoti," kategorisko uzskatu pauda aktrise. 

"Tādus cilvēkus pa taisno melnajā sarakstā," rakstīja arī mūziķis Fēlikss Ķiģelis. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu