Attīstībai/Par! izvirza savus kandidātus darbam komisijās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Attīstībai/Par!"  līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce
"Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce Foto: PA/Scanpix

Partiju apvienības Attīstībai/Par! Saeimas frakcija darbam Nacionālās drošības komisijā kā kandidātu izvirzījusi frakcijas priekšsēdētāju Danielu Pavļutu.

Kā informēja frakcijas konsultante Nelda Otvare, darbam Ārlietu komisijā tiek virzīti deputāti Artis Pabriks un Inese Voika, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā parlamentārieši Mārtiņš Bondars un Juris Pūce, Juridiskā komisijā deputāte Vita Anda Tērauda, bet Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā parlamentāriete Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Paredzēts, ka Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā strādās deputāti Marija Golubeva un Ilmārs Dūrītis, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā parlamentārietis Mārtiņš Staķis un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā deputāte Inese Ikstena.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā plānots strādāt parlamentāriešiem Danielam Pavļutam un Artūram Tomam Plešam, Sociālo un darba lietu komisijā deputātam Andrim Skridem un Pieprasījumu komisijā parlamentāriešiem Staķim un Pūcem.

Kā kandidāti darbam Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā izvirzīti deputāti Skride un Dūrītis, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā parlamentārieši Voika un Bondars, Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā deputāti Pabriks un Toms Plešs.

Iecerēts, ka Eiropas lietu komisijā strādās parlamentārietes Tērauda un Golubeva, savukārt Ilgtspējīgas attīstības komisijā deputātes Ikstena Rukšāne-Ščipčinska.

Parlamenta Prezidija un Frakciju padome vienojusies, ka par deputātu ievēlēšanu komisijās Saeima balsos 20. novembrī. Lai gan vairāki politiķi pēc tam aicināja balsojumu par komisiju sastāvu veikt agrāk, lai likumdevējs varētu sākt pilnvērtīgi strādāt, tomēr datums netika mainīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu