Milānā dzīvojošā izcilā latviešu vīnzine: Lepoties ar valsti vajag arī dienās bez salūta (17)

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju vīnzine Elīza Pinta Kauce, kura saimnieko Toskānas vidienē pazīstamajam fotogrāfam Olivjēro Toskāni (Oliviero Toscani) piederošajā saimniecībā un vīna darītavā, intervijā Apollo.lv pastāstīja, ko viņai nozīmē Latvijas 100. dzimšanas diena. 

"Es uzskatu, ka katra dzimšanas diena ir 100 gadu vērta. Un priecāties un būt lepniem par mūsu valsti vajadzētu katru dienu, ne tikai svētku ieskaņās." 

"Domāju, ka tieši tā maniem tautiešiem pietrūkst, un to arī novēlu visiem - atrast iemeslu priecāties, smieties un būt lepniem par sevi un savu valsti. Arī dienās bez salūta un kliņģeriem, dzīvot ar duku, ar kādu Latvija tika izveidota - domājot par nākotni un vēloties it kā nereālo un nesasniedzamo," pastāstīja vīnzine.

Pinta Kauce atklāja, ka svētku dienā atgriezīsies dzimtenē. "18. novembrī esmu Rīgā, jo kurš gan vēlas palaist garām labu ballīti!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pinta kauce (@pinta_kauce) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pinta kauce (@pinta_kauce) on

» Populāri ārzemēs dzīvojoši latvieši sveic dzimteni svētkos.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu