Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dāmas atklāti stāsta par nodarbošanos ar seksu darba vietā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Randiņš birojā, kā likums, visticamāk netiks atbalstīts no vadības puses, tāpēc dažkārt nākas izdomāt neticamus veidus, kā un kur nodarboties ar seksu darba vietā, lai neviens nepieķertu. Lūk, daži interesanti stāsti no Cosmopolitan par to, kā tas notiek.

"Es atbraucu pie džeka uz biroju pirms Jaunā gada. Tur neviena nebija, un mēs nolēmām izmantot mirkli. Sākumā viņam nepatika šī ideja, taču es nolēmu viņu pārliecināt, ka mēs varētu izslēgt gaismu, neviens neko neredzēs (viņa stāvā bija izvietotas kameras). Līdz pat šai dienai es nezinu, vai mēs iepriecinājām ar savām nodarbēm arī kādu citu," stāsta Marija (27 gadi).

» Noteikumi vīriešiem: ko labāk nedarīt seksa laikā, lai nenokaitinātu sievieti

"Vienā no pirmajiem randiņiem mēs staigājām pa parku, un viņš teica, ka netālu esot viņa birojs, no kura ir arī atslēga. Mēs nemanīti iegājām ēkā, viņš man parādīja kabinetu, un tad mēs atradām klusu nostūrīti... Tomēr visu laiku vajadzēja pārāk uzmanīties, un mēs pārcēlāmies uz drošāku vietu," Andžela, 25 gadi.

"Mēs strādājām priekšvēlēšanu laikā 15 stundas diennaktī, bez brīvdienām. Attiecības bija draudzīgas, un vienu reizi viņš man piedāvāja atslābināties. Mēs noslēpāmies reti izmantojamā kabinetā un darījām to. Atkārtojām to šajā vietā vēl dažas reizes, bet nolēmām tomēr pārcelties uz mājām," Katrīna, 29 gadi.

"Es strādāju organizācijā, kur visi beidza darbu sešos, bet drīkstēja ierasties darbā vēlāk. Mājupceļā saskrējos ar bijušo puisi, mūsos atkal uzjundīja jūtas... Vārdu sakot, mans galds, krēsls un biroja paklājs par to vakaru varētu daudz ko pastāstīt," Dina, 26 gadi.

"Reiz pretējās ēkas logā es ieraudzīju pārīti. Viņi nodarbojās ar seksu tieši uz biroja galda. Interesanti, ka, iekārtojoties sunīša pozā, puisis paņēma rokās telefonu un sāka tur kaut ko darīt," Anna, 25 gadi.

"Mēs abi nolēmām šķirties, jo es gribēju nopietnas attiecības, bet viņš ne. Nekādi nevarējām beigt sarunu, turklāt viņam bija no darba vēl jāpaņem dokumenti. Es gāju viņam līdzi, un kabinetā mēs sapratām, ka viens bez otra tomēr nespējam dzīvot," Dana, 29 gadi.

"Mēs abi strādājam teātrī un dažkārt nodarbojamies ar seksu tieši uz skatuves. Protams, kad neviena apkārt nav! Katru reizi domāju, ka būs diezgan nepatīkami, ja mūs pieķers," Marija, 26 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu