Bukarts rezultatīvs Čehijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zlin Press Roman Turovský

Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, palīdzēdams viņa un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētajai Tršinecas "Ocelārži" gūt uzvaru Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, turklāt pie vārtiem citā spēlē tika arī Edgars Kulda.

"Ocelārži" piektdien savā laukumā ar 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Brno "Kometa" hokejistus, tiekot pie ceturtās uzvaras pēc kārtas.

Bukarta ar precīzu metienu otrā perioda otrajā minūtē panāca 1:1, bet tikai divarpus minūtes vēlāk viņš palīdzēja Martinam Rūžičkam izvirzīt mājiniekus vadībā. Uzvarētājs šajā spēlē gan noskaidrojās pagarinājumā, kur uzvaru "Ocelārži" labā nodrošināja Ēriks Hrņa.

Latviešu uzbrucējs šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon viņš 16 spēlēs guvis četrus vārtus un izpildījis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Galviņš nospēlēja 18 minūtes un 59 sekundes. Pa šo laiku viņš veica vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku raidījumu, kā arī tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Citā Čehijas čempionāta mačā uzvaru guva arī Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas savā laukumā ar 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) uzveica Vitkovices "Ridera" hokejistus.

Kulda šajā spēlē guva komandas otros vārtus, turklāt viņam rezultatīvu piespēli veica tieši Freibergs.

Uzbrucējs šajā cīņā laukumā pavadīja 16 minūtes un 37 sekundes. Pa šo laiku viņš atzīmējās ar četriem metieniem pa vārtiem, vienu uzvarētu iemetienu no diviem un pozitīvu lietderību +1. Viņš šosezon 19 mačos guvis piecus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Freibergs nospēlētajās 23 minūtēs un 54 sekundēs pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Šosezon aizsargs 19 spēlēs guvis divus vārtus un izpildījis astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā piektdienas spēlē aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" izbraukumā ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 0:1) zaudēja Karlovi Vari "Energie".

Cibuļskis šoreiz laukumā pavadīja 22 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā veica divus metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Bičevskis nospēlēja 15 minūtes un 12 sekundes, metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja trīs spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes un uzvarēja trijos no deviņiem iemetieniem, kā arī tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Čehijas čempionāta vadībā ar 34 punktiem 18 spēlēs ir Libereces "Bīlī Tigrši", kamēr ceturtā ar 32 punktiem ir "Mountfield", bet uzreiz aiz tās ir "Ocelārži", kas iekrājusi par punktu mazāk. Savukārt "PSG Berani" ar 27 punktiem ierindojas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu