"Nets" galvenais treneris: Bez Kuruca mēs neuzvarētu šo spēli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu Foto: AP/LETA

Jau vēstīts, ka Rodions Kurucs piektdien iemeta deviņus punktus un palīdzēja Bruklinas "Nets" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 115:104 (26:30, 30:24, 35:25, 24:25) pārspēt Vašingtonas "Wizards".

Kurucs piektdien laukumā pavadīja 21 minūti, kas viņa NBA karjerā ir lielākais spēles laiks.

Pēc mača atzinīgus vārdus latvietim veltīja "Nets" galvenais treneris Kenijs Atkinsons: "Ir tikai sezonas sākums, bet esmu patīkami pārsteigts. Domāju, ka viņš var mums palīdzēt uzvarēt spēles jau tagad. Viņam piemīt gan drosme, gan uzņēmība. Viņš spēlēs iesaistās ļoti aktīvi. Esmu ļoti apmierināts ar viņa sniegumu. Bez viņa mēs šodien nebūtu izcīnījuši uzvaru."

Kurucs šosezon piedalījies sešās spēlēs (vairāki mači tika izlaisti potītes traumas dēļ), kurās vidēji laukumā pavadījis 10,2 minūtes, guvis 6,2 punktus un izcīnījis trīs atlēkušās bumbas.

Līdz ar šo uzvaru, "Nets" pārtrauca trīs spēļu zaudējumu sēriju.

"Šī bija ļoti svarīga uzvara, ņemot vērā, kā mums gājis līdz šim. Vēlējāmies pierādīt, ka varam būt laba komanda arī bez Kerisa (Leverta, kurš iepriekš guva smagu savainojumu - red.). Mums viņš pietrūkst, bet mūsu sastāvā ir vairāki citi labi spēlētāji."

"Nets" ar septiņām uzvarām 16 spēlēs Austrumu konferencē atrodas devītajā vietā, kamēr "Wizards" ar pieciem panākumiem 15 mačos ir 11. pozīcijā.

Nākamo maču "Nets" aizvadīs jau sestdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Clippers".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu