Zverevs apspēlē slaveno Džokoviču un triumfē ATP sezonas noslēguma turnīrā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Zverevs
Aleksandrs Zverevs Foto: AFP/LETA

Vācijas talantīgais tenisists Aleksandrs Zverevs svētdien Londonā triumfēja ATP sezonas noslēguma turnīrā.

Pasaules piektā rakete Zverevs finālmačā ar 6-4, 6-3 uzvarēja ranga līderi Novāku Džokoviču no Serbijas.

Šī bija pirmā reize 21 gadus vecā Zvereva karjerā, kad viņš sasniedza sezonas noslēguma turnīra finālu, turklāt tajā arī uzvarēja.

Savukārt Džokovičs karjeras laikā piecas reizes uzvarējis sezonas noslēguma turnīros, bet iepriekšējo reizi viņam tas izdevās 2015.gadā.

Zverevs šajā turnīrā nezaudēja nevienu setu, kamēr Džokovičs pirmās neveiksme setos šajā turnīrā piedzīvoja tieši pret vācieti.

Pusfinālā Zverevs ar 7-5, 7-6 (7:5) uzvarēja šveiciešu leģendu Rodžeru Federeru, kurš rangā atrodas trešajā vietā, bet Džokovičs ar 6-2, 6-2 uzvarēja ranga sestās vietas īpašnieku Kevinu Andersonu no Dienvidāfrikas Republikas (DĀR).

Iepriekš no sezonas noslēguma turnīra grupām neizkļuva horvāts Marins Čiličs, amerikānis Džons Isners, austrietis Dominiks Tīms un japānis Kei Nišikori.

Pusfinālu sasniedza katras grupas divi spēcīgākie tenisisti.

Traumu dēļ šajā turnīrā nepiedalījās pasaules otrā rakete Rafaels Nadals no Spānijas un argentīnietis Huans Martins del Potro, kurš rangā atrodas ceturtajā vietā.

Sezonas noslēguma turnīrā piedalījās gada astoņi labākie tenisisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu