Adrenalīna deva: vīriešu atmiņas par pirmo skūpstu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Skūpsts
Skūpsts Foto: Pixabay

Pirmajam skūpstam vajadzētu būt patīkamam! Pat nervozā atmosfērā. Jo jūs tomēr viens par otru esat uzzinājuši ko jaunu un kļuvuši nedaudz tuvāki. Lūk, ko par pirmo skūpstu atceras Cosmopolitan aptaujātie vīrieši!

"Adrenalīna deva! Tas mirklis, kad vēlies viņu noskūpstīt, bet neesi pārliecināts, vai viņa tev atbildēs. Visas domas kaut kur pazūd, paliek tikai cerība, ka viss notiks pareizi," Toms, 26 gadi.

"Tik daudz jauna! Tu neko par viņu nezini, vai viņai vispār patīk skūpstīties un kā viņa to dara. Mans mīļākais mirklis - patīkams pārsteigums, ja viņa skūpstās labāk, nekā cerēts," Maksis, 27 gadi.

» Vīriešu viedoklis no lasītāju vēstulēm: vai partneris ir vainīgs, ja sieviete nesasniedz orgasmu

"Pirmais skūpsts - tā ir amerikāņu kalniņu virsotne. Nolaišanās no tā ir kā iztēles rosināšana," Karls, 28 gadi.

"Smaids viņas sejā uzreiz pēc skūpsta. Sajūta, ka starp mums kaut kas ir," atmiņās dalās Ēriks, 27 gadi.

"Man patīk, kad nevainīgs skūpsts pārvēršas par kaislīgu sesiju. Patīkami ir zināt, ka es viņai patīku ne mazāk kā viņa man," Dāvids, 28 gadi.

"Vienmēr ir patīkami uzzināt, kā skūpstās citi. Ja cerības neattaisnojas, var pamēģināt citas tehnikas un saprast, kā ir vislabāk. Iemācīt otru arī, protams, var," Kristers, 29 gadi.

"Man vienmēr ir interesanti uzzināt, vai viņa izmantos mēli, kodīs lūpā vai darīs vēl kaut ko negaidītu. Dievinu pārsteigumus," Kristians, 26 gadi.

"Man patīk sākt lēni, pēc tam uzvikties, piekļaujoties ķermeņiem, apskauties, nelaižot otru vaļā," Timurs, 27 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu