Ušakovas bēdīgi slavenā mīlnieka sieva ir stāvoklī; viņš pats notikušo nožēlo (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Monta Alpe (Zuke)/ Lena Usakova

Nesen par skaļāko skandālu Latvijas šovbiznesa aprindās kļuva Lienes Ušakovas paziņojums sociālajos tīklos par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš izmanto daiļā dzimuma pārstāves krāpnieciskiem nolūkiem. Pēc tam atsaucās arī vairāki desmiti citu sieviešu, kuras kļuvušas par viņa upuri. Tagad Alpe izdevumam "Privātā dzīve" pastāstīja, ka notikušo nožēlo. 

"Esmu vainīgs, jo stulbā brīdī, kad bijām pašķīrusies ar sievu, es satikos ar Lieni. Esam satikušies trīs četras reizes - no marta līdz jūnijam, jūlijam. [..] Mana sieva šobrīd gaida bērnu. Tagad saprotu, ka biju idiots," atklāja Ronalds. Uzzinot par gaidāmo ģimenes pieaugumu, viņš esot atgriezies atpakaļ ģimenē.

Kā atzīst Ronalds, viņš nav bijis pret Lieni godīgs, taču ir pārliecināts, ka sieviete tikai meklējot lētu slavu, jo brīdī, kad viņš centies romānu pārtraukt, Liene tam neesot piekritusi. "Liene mani uzmeklēja un ar vairākiem instrumentiem centās iegūt citus labumus. Es teicu - nē, tā nebūs! Un tad viss sākās. Ir daudzas lietas, kuras pasakot cilvēki būtu šokēti, un viss pagrieztos pret pašu Lieni. Bet, tā kā viņa ir morāla nulle, es saprotu - ja to darīšu, viņa metīs man pretī vēl ar kaut ko. Kam man to vajag?"

Kā izdevumam pastāstīja vīrietis, skandāls ir smagi ietekmējis viņa ģimeni, jo Ronalda tēvs ir luterāņu baznīcas bīskaps. Tāpat vīrietim regulāri nākot draudu vēstules.

"Jā, es ļoti daudz savā dzīvē esmu kļūdījies," atzīst vīrietis. 

» Liene Ušakova iemīlējusies precētā interneta krāpniekā, kurš ievācis viņas pases datus un seksa video

» Atklājies, ka Ušakovas un citu sieviešu donžuāns ir precēts ar pašmāju TV šova zvaigzni

» Ušakovas precētais mīlnieks apkrāpis arī Lieni Greifāni

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu