Zvaigžņu parāde: sabiedrības zieds simtgades svinībās iemūžināts netipiskā kompānijā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo lasītāja foto

Godinot Latvijas simtgadi, 18. novembrī norisinājās dažādi svētku pasākumi, viens no tiem pie Brīvības pieminekļa, kurā uzrunas teica un muzicēja vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Dienu iepriekš, 17. novembrī, notika pasākuma ģenerālmēģinājums, kurā kopā ar koriem un visiem koncerta dalībniekiem bija nepieciešams izmēģināt programmas norisi. 

Portālam Apollo.lv kāds aculiecinieks iesūtīja vairākas fotogrāfijas, kurās iemūžinātas tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā maestro Raimonds Pauls, tenisiste Jeļena Ostapenko, bijušais hokejists Sandis Ozoliņš un pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs draudzīgi komunicējam un kopā pavadām laiku. Pasākumā piedalījās daudzas Latvijas slavenības - gan sportisti, gan aktieri, gan mūziķi, tādēļ aculiecinieks vēsta, ka ir bijis pārsteigts par konkrētās kompānijas netipisko sastāvu. Kā redzams iesūtītajos attēlos, kompānijai, lai gaidītu savu uzrunas kārtu, pievienojās arī aktieris Artūrs Skrastiņš

Fotogalerija: Slavenības svētku pasākuma ģenerālmēģinājumā 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Samoilovs (@samoilovs) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu