Liene Zemīte par iepazīšanos ar vīru: es putroju viņu ar brāli

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Liene Zemīte
Liene Zemīte Foto: Ekrānuzņēmums no video

STV Pirmā! raidījumā Starp mums runājot tiek apspriestas visdažādākās tēmas, un raidījuma viesi dalās pārdomās un personīgajā pieredzē. Viena no raidījuma viešņām - kūku cepēja Liene Zemīte - atklāj detaļas, kā iepazinusies ar savu vīru.

"Mēs iepazināmies bērnu nometnē Labadaba, kur mēs abi divi pavadām vasaras vienu nedēļu. (..) Es taisīju kūku un taisīju pastu," Liene Zemīte stāsta. (..)

"Es biju pārgurusi nemaņā, jo man likās - kas tad tur, es māku!" Liene atzīst, cik viņai ļoti grūti gājis. Viņai pieteikušies palīgi, tajā skaitā arī Oskars, Lienes vīrs. 

» Karlīna Caune par darba un ģimenes pienākumu apvienošanu: nevaru iedomāties, kā vīriešiem tas izdotos

"Es viņu vispār nemaz nepamanīju! Nemaz, nemaz, nemaz!" Tajā dienā esot īpašs lāpu gājiens, skaists, romantisks pasākums, kad naktī visi dodas uz baznīcu. (..)

"Es viņus putroju (vīru un viņa brāli - Zemīšus). Man likās, ka Oskaram ir sieva un trīs bērni," Liene smejas. Vēlāk, kad Oskars esot aicinājis uz kino, Liene negribējusi iet - tieši šī iemesla dēļ.

Noslēgums kino gājienam bijis pavisam amizants. Par to un daudz ko citu uzzini STV Pirmā! raidījumā Starp mums runājot, ko vari skatīties otrdienu vakaros plkst. 21:00!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu